پنه مرغ با اسفناج

فصل: 

دستورتهیه ومواد لازم پنه مرغ با اسفناج

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

پنه مرغ با اسفناج
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

پنه مرغ با اسفناج

  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 تکه سینه مرغ، به شکل نوار برش داده شده
  • 1 عدد پیاز خلال شده
  • 3 حبه سیر خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق چایخوری فلفل سياه نيم كوبيده
  • 2 قاشق غذاخوری خامه صبحونه درصورت تمايل
  • شير به مقدار لازم
  • پنير پارمسان به مقدارلازم
  • اسفناج خرد شده به مقدارلازم
  • 340 گرم پاستا پنه پخته شده

طرز تهیه

  1. روغن را در قابلمه‌ای روی حرارت زیاد گرم می‌کنیم.تکه‌های مرغ را اضافه کرده و تا زمانی که رنگ خامی (صورتی) آن‌ها گرفته شود، سرخ می‌کنیم.پنه مرغ با اسفناج
  2. پیاز، سیر، نمک و فلفل و زنجفيل را اضافه کرده و تا زمانی که پیازها شفاف و نرم شوند، می‌پزیم. 
  3. اسفناج خرد شده به مقدار لازم ميريزيم و با مرغ باهم تفت ميديم وبعد شير به مقدار لازم ميريزيم تا با مواد باهم بجوشد ووقتي جوش اومد پاستا بهش اضافه ميكنيم تا پاستا پخته شود و اب شير گرفته شود
  4. خامه دو يا سه قاشق اضافه ميكنيم و پنير پارمسان بهش به مقدار لازم اضافه ميكنيم ( هرچي بيشتر خوشمزه تر) و هم ميزنيم 
  5. پنه مرغ با اسفناج آماده است. نوش جان. سایت نوشیدنی دستورتهیه پنه مرغ با اسفناج

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 911 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد