جوجه فسنجون

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم جوجه فسنجون

تقریبا مشکل
تقریبا گران

جوجه فسنجون
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

جوجه فسنجون

  • 500 گرم سینه یا فیله مرغ
  • 100 گرم گردوی آسیاب شده
  • 2 عدد پیاز نگینی خرد شده
  • 6 قاشق سوپ خوری رب انار
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 4 قاشق سوپ خوری روغن مایع
  • فلفل سیاه به میزان لازم

ته چین زعفرانی

  • 5 قاشق سوپ خوری ماست پرچرب (بدون آب )
  • 1 قاشق سوپ خوری زعفران دمکرده 1 الی 2 قاشق
  • 1 قاشق سوپ خوری روغن

طرز تهیه

  1. فیله مرغ  یا سینه مرغ را به قطعات خورشی 2 سانتی برش بزنید و با پیاز، گردو ،نمک و فلفل و رب انار مخلوط کنید و کمی مالش دهید روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت یا یک شب در یخچال استراحت دهید(حتما در ظرف دردار باشه) بعد از این مدت تکه های مرغ را از پیاز جدا کنید و به سیخ بکشید و روی کباب پز کباب کنید.
  2. من از سیخهای چوبی استفاده کردم بیست دقیقه سیخ ها رو در آب خیس کردم و سپس جوجه ها را به سیخ کشیدم در تابه ای دو سه قاشق روغن ریختم جوجه ها رو با حرارت بالا و فقط در حدیکه رنگ بگیرند سرخ کردم 5 دقیقه هم توی فر داغ گذاشتم تا مغز پخت بشه شما میتونید از ابتدا توی فر بزارید تا پخته و با روغن خودش کمی حالت سرخ شده پیدا کنه زیاده از حد نپزید که خشک و سفت میشه
  3. برای ته چین زعفرانی 4 ، 5 قاشق ماست پرچرب (بدون آب ) رو با یکی دو قاشق زعفران دمکرده و کمی روغن مخلوط کردم چند قاشق برنج آبکش اضافه کردم ( برنج کته بدون آبم میشه یا حتی برنج پخته ای که از قبل مونده) توی یه تابه سرامیک (یا تفلون ) یکی دو قاشق روغن ریختم
  4. یک قاشق زعفران دمکرده و مخلوط برنج ماستی رو اضافه کردم و برنج کته که آبش تبخیر شده رو روی برنج زعفرانی ریختم و در تابه رو گذاشته و دم کردم زیر تابه شعله پخش کن بزارید تا ته چین خوشرنگ و طلایی بشه ابتدا حرارت زیاد باشه بعد ملایمش کنید حدودا یک ساعت زمان میبره که پلو دم بکشه و ته دیگ طلایی بشه، بستگی به حرارت و حجم پلو داره ،نوش جان

یاداشت دستور تهیه

من سینه یا فیله رو برشهای بلند و یک سانتی میدم و بعد مزه دار کردن هر برش رو رول میکنم و به شکل حلزونی به سیخ میکشم .

من از رب انار کارخونه ای استفاده کردم که غلظتش کمه اگر رب انار خونگی دارید ممکنه 3 یا 4 قاشق کافیش باشه به نظرم از رب انار ملس استفاده بشه طعمش هم پسندتره باز به ذاعقه خودتون بستگی داره 

 

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 455 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد