شیرینی ملاس زنجبیلی و شکلات تلخ

فصل: 

شیرینی ملاس زنجبیلی و شکلات تلخ

یک شیرینی نرم و کیک مانند ادویه دار که با شکلات تلخ پر مایه تر شده است.

آسان
تقریبا ارزان

شیرینی ملاس زنجبیلی و شکلات تلخ
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی ملاس زنجبیلی و شکلات تلخ

  • 1/4 پیمانه آرد
  • 1 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 چایخوری آسیاب شده دارچین
  • 1 چایخوری آسیاب شده زنجبیل
  • 1/2 قاشق چایخوری هل
  • 1/4 قاشق چایخوری میخک
  • 1 نوک انگشت فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک دریایی دانه درشت
  • 3/4 پیمانه کره
  • 3/4 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/2 پیمانه ملاس
  • 1 1/2 پیمانه خرده شکلات تلخ

طرز تهیه

  1. آرد و جوش شیرین و دارچین و زنجبیل و هل و میخک و فلفل و نمک را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
  2. کره و شکر قهوه ای را در کاسه همزن رومیزی بریزید و 3 تا 5 دقیقه با سر پارویی با سرعت کم بزنید تا سبک و پفکی و خامه ای شود.
  3. همزن را متوقف کنید و دیواره ها را بتراشید و تخم مرغ را اضافه کنید و 1 دقیقه بزنید و سپس وانیل را اضافه کنید و بزنید.
  4. ملاس را اضافه کنید و با سرعت کم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
  5. مواد خشک را یکجا به کاسه اضافه کنید و با سرعت کم بزنید تا مخلوط شوند.
  6. همزن را متوقف کنید و خرده شکلات را اضافه کنید و با کاردک هم بزنید.
  7. خمیر را قبل از پخت حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
  8. طبقه ها را در یک سوم بالایی و وسطی فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  9. مقادیر یک قاشق غذاخوری سر پر از خمیر را داخل سینی که آماده کرده اید به فاصله 5 سانتی متر از هم قرار دهید.
  10. شیرینی ها را 12 دقیقه تا دورشان قهوه ای شود و روی آنها شروع به جمع شدن کند در فر بپزید. سینی را از فر بیرون بیاورید و بگذارید شیرینی ها 5 دقیقه در سینی خنک شوند سپس روی توری فلزی بچینید تا کامل خنک شوند. شیرینی ها را تا 5 روز در ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد