شیرینی پای گیلاس تخته ای

فصل: 

طرز تهیه شیرینی پای گیلاس تخته ای در منزل

آسان
تقریبا ارزان

شیرینی پای گیلاس تخته ای
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

برای نان

  • 3/4 پیمانه کره نرم شده
  • 3/4 پیمانه شکر پودری
  • 1 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری عصاره پوست لیموترش
  • 1/4 پیمانه جو پرک

برای داخل پای

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 3/4 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1/3 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1/2 پیمانه ماست یونانی
  • 2 قاشق غذاخوری تازه آب لیموترش
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 1/2 نیم پیمانه نصف شده و هسته گرفته گیلاس

طرز تهیه

  1. یک طبقه را در یک سوم بالایی فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. کف یک ظرف مناسب فر 22 در 22 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید به طوری که کمی از اطرافش آویزان باشد و کاغذ را چرب کنید.
  2. برای تهیه نان پای، کره و شکر پودری و آرد و نمک و پوست لیموترش را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. با استفاده از انگشتان یا یک قاشق چوبی مخلوط را تقریباً به شکل یک خمیر در بیاورید. تکه های درشت کره باقی می مانند و آرد کاملاً مخلوط نمی شود. مشکلی نیست. نصف پیمانه از این خمیر را در یک کاسه کوچک قرار دهید و جو را اضافه کنید و باز شروع به مخلوط کردن کنید.
  3. بقیه ی خمیر را با یک قاشق هم بزنید تا به شکل یک گلوله خمیر نرم و پیوسته در بیاید. خمیر را تکه تکه در ظرفی که آماده کرده اید قرار دهید. کمی آرد به انگشتانتان بزنید و خمیر را به صورت یک لایه به کف ظرف فشار دهید.
  4. خمیر را 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که لبه هایش قهوه ای شود در فر بپزد. در این مدت مخلوط درون پای را آماده کنید.
  5. برای آماده کردن مخلوط درون پای، تخم مرغ، شکر و آرد و آب لیموترش و ماست و نمک را در یک کاسه متوسط بریزید و با همزن بزنید تا یکدست و مخلوط شود.
  6. گیلاس های آبکش شده را با احتیاط دور خمیر پخته بچینید و مخلوط لیمویی را روی گیلاس ها بریزید. مخلوط خمیر و جو را هم روی آن بریزید.
  7. شیرنی پای را 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که مایه بگیرد در فر بپزید. ظرف را تکان دهید و اگر مخلوط در قسمت وسط شیرینی هنوز خیلی شل است و تکان می خورد بگذارید چند دقیقه دیگر در فر بماند.
  8. شیرینی را از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شود و قبل از برش دادن یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. 

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد