پای گیلاس در خمیر آرد بادام

فصل: 

آموزش پای گیلاس در خمیر آرد بادام

خیلی آسان
ارزان

پای گیلاس در خمیر آرد بادام

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته کاساوا فوری
  • 1 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1/8 نمک
  • 2/3 پیمانه گیلاس هسته گرفته و نصف شده
  • 1/4 قاشق چایخوری عصاره بادام
  • 2 قاشق غذاخوری کره خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری خامه پرچرب زده شده 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • شکر توربینادو به مقدار لازم
  • 2 عدد خمیر پای با آرد بادام

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت داغ کنید.
    مواد درون پای را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
    یکی از خمیر ها را باز کنید و کف یک قالب پای چرب نشده پهن کنید.
    مواد داخل پای را روی آن بریزید.
    خمیر رویی را باز کرده روی آنها بکشید.
    روی خمیر بالای خامه ی زده ی شده بمالید و شکر توربینادو بپاشید.
    30 دقیقه در فر با دمای 425 درجه فارنهایت بپزید و گاهی به پای سر بزنید که اگر نیاز بود روی آن را بپوشانید که زیادی تیره نشود.
  2. دما را تا 350 درجه فارنهایت پایین بیاورید و تا زمانی که خمیر قهوه ای شود و مخلوط درون پای حباب بزند به پخت ادامه دهید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :americanheritagecooking.com

Copyright (c) :americanheritagecooking.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد