شیرینی مربایی کره ای

گروه: 
فصل: 

شیرینی مربایی کره ای

یک شیرینی ساده و خوش طعم. اگر زنجبیل آسیاب شده دم دست ندارید می توانید آن را حذف کنید یا از چیزی مانند دارچین یا عصاره بادام استفاده کنید. در مورد مربا، از هر مربای غلیظی که در منزل دارید می توانید استفاده کنید.

خیلی آسان
ارزان

شیرینی مربایی کره ای
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 10دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی مربایی کره ای

  • 2 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری آسیاب شده زنجبیل
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 8 قاشق غذاخوری در دمای اتاق کره
  • 2/3 پیمانه شکر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری شیر
  • 1/2 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/4 پیمانه مربای گیلاس یا هر نوع مربای غلیظ دیگری که در منزل داشتید

طرز تهیه

  1. با استفاده از طبقه ها فر را به سه قسمت تقسیم کنید و آن را با دمای 375 درجه فارنهایت از قبل داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی یا کفه ی سیلیکونی بپوشانید.
  2. آرد و بکینگ پودر و زنجبیل و نمک را با هم مخلوط کرده و هم بزنید.
  3. ترجیحاً از یک همزن رومیزی با سر پارویی استفاده کنید در غیر اینصورت از یک کاسه بزرگ و همزن دستی استفاده کنید. کره را با سرعت متوسط بزنید تا خامه ای و یکدست شود. شکر را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید. تخم مرغ را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر بزنید. مخلوط حالت براق و ابریشمی پیدا می کند. شیر و وانیل را اضافه کنید و فقط آنقدر بزنید که مخلوط شود. اگر مخلوط حالت دلمه بسته داشت نگران نباشید، سریع یکدست می شود. سرعت همزن را کم کنید و مربا را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر هم بزنید. در حالیکه همزن هنوز روی درجه کم است مواد خشک را اضافه کنید و فقط آنقدر بزنید که مخلوط شوند. خمیر بسیار غلیظ خواهد بود.
  4. خمیر را به مقادیر 1 قاشق غذاخوری به شکل گلوله شده داخل ظرف شکر دانه ریز بیندازید و در شکر بغلتانید سپس به فاصله 2.5 سانتی متر از هم داخل سینی فر بچینید.
  5. شیرینی ها را 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید و بعد از گذشت نیمی از این زمان سینی ها را در جای خود بچرخانید و طبقه هایشان را با هم عوض کنید. شیرینی ها باید کمی سفت شده و در اکثر قسمت ها به رنگ روشن و دور لبه هایشان قهوه ای شده باشد. سینی ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید شیرینی ها 1 دقیقه خنک شوند سپس آنها را با احتیاط روی توری فلزی بچینید تا خنک شوند و به دمای اتاق برسند.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد