چیزکیک با سس آلبالو

فصل: 
Featured Chef birtutammutfak

طرزتهیه چیزکیک با سس آلبالو مواد لازم چیزکیک با سس آلبالو تهیه درمنزل چیزکیک با سس آلبالو

تقریبا مشکل
تقریبا گران

چیزکیک با سس آلبالو
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 14ساعت

مواد لازم

برای 8 نفر

لایه اول : قالب 22-24 سانتیمتری

  • 2 بسته بیسکویت سبوس دار
  • 100 گرم کره
  • 1 مشت فندق یا گردو درشت خرد شده

لایه پنیری(همه مواد در دمای اتاق باشه)

  • 350 گرم پنیر ریکوتا
  • 600 گرم پنیر ماسکارپونه
  • 100 میلی لیتر خامه
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 4 قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت
  • 1 پیمانه شکر
  • وانیل به مقدار لازم

سس آلبالویی

  • 1 کاسه آلبالو بدون هسته
  • 1/5 پیمانه آب
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1/2 پیمانه شکر

طرز تهیه

  1. برای لایه اول، بیسکویت هارو پودر کنین، فندق یا گردو هارو کمی خرد کنین تا زیاد درشت نباشن، پودرم نشن، کره آب شده اضافه کنین و مخلوط کنین، ته قالب کاغذ روغنی بزارین، اطرافش هم روغن بمالین و آرد بپاشین، بعد مخلوط رو داخل قالب بریزین و با پشت لیوان فشار بدین تا یکنواخت شه.
  2. برای قسمت پنیری، فر رو در دمای 170 درجه بزارین، داخل فر، طبقه پایینش، در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت، آب بزارین.خامه رو اونقدر بزنین تا فرم بگیره، شکر و پنیر هارو اضافه کنین و مخلوط کنین تا کاملا ترکیب بشن، ولی زیاد مخلوط نکنین.
  3. تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری کمی مخلوط کنین، ولی زیاد مخلوط نکنین، وانیل و نشاسته رو اضافه کنین و کمی دیگه مخلوط کنین.ته قالب و اطرافش رو از بیرون با لایه فویل یا کاغذ آلومینیومی بپوشونین، مخلوط رو روی لایه اول بریزین با دقت از پایین، سپس 1-2 بار محکم قالب رو به میز بزنین و در فر گرم شده 170 درجه بزارین، حدود 1 ساعت، تا اطرافش کمی رنگش عوض شه.
  4. اگه وسط چیزکیک تکون میخوره، فر رو خاموش کنین و درشو کمی باز بزارین و نیم ساعت بزارین بمونه داخل فر.بعد 1 ساعت بزارین در دمای اتاق بمونه،بعد بزارین یخچال.حداقل 4 ساعت در یخچال بمونه.بهتره یک شب بمونه در یخچال.
  5. برای سس هم همه موادو مخلوط کنین و بجوشونین، بعد پوره کنین و بعد ازینکه کاملا سرد شد، روی چیزکیک بریزین.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 801 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد