چيز كيك نیویورکی

فصل: 
توسط

با یک چاقو دور ظرف را بتراشید تا کناره های چسبیده شده به ظرف را جدا کنید. کیک پنیری را از ته ظرف کیک پزی به روی یک بشقاب لیز دهید و سپس کاغذ آشپزی را از زیر آن بیرون بکشید.

تقریبا مشکل
تقریبا گران

چيز كيك نیویورکی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 8ساعت 30دقیقه

مواد لازم

برای 8 نفر

  • 85 گرم کره ذوب شده، به علاوه مقداری دیگر برای روغن مالی
  • 140 گرم بیسکویت دایجستیو ریز شده، 1 قاشق چای خوری شکر ریز
  • 900 گرم پنیر فیلادلفیا، و یا پنیر های پر چرب نرم دیگر
  • 250 گرم شکر طعم دار
  • 3 قاشق چای خوری آرد معمولی
  • 1 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 2 قاشق چای خوری پوست به دقت بریده شده یک لیمو
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ به علاوه 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 284 لیتر ميلي خامه ترش

طرز تهیه

  1. برای نان خمیری:

  2. 85 گرم کره ذوب شده، به علاوه مقداری دیگر برای روغن مالی
  3. 140 بیسکویت دایجستیو ریز شده، 1 قاشق چای خوری شکر ریز

  4. برای پرکردنی داخل کیک :
  5. 3 بسته 300 گرمی پنیر فیلادلفیا، و یا پنیر های پر چرب نرم دیگر

  6. 250 گرم شکر طعم دار

  7. 3 قاشق چای خوری آرد معمولی

  8. 1½ قاشق چای خوری  عصاره وانیل

  9. پوست به دقت بریده شده یک لیمو (2 قاشق چای خوری)

  10. 1½ آب لیمو تازه

  11. 3 عدد تخم مرغ بزرگ به علاوه 1 عدد زرده تخم مرغ

  12. 284 میلی لیتر خامه ترش

  13. برای لایه گذاری های خمه ترش رویی 142 میلی لیتر خامه ترش بسته بندی شده، 1 قاشق چای خوری شکر طعم دار، 2 قاشق چای خوری آب لیمو
  14. یک سینی فر را در وسط فضای فر قرار دهید. فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. کف یک ظرف کیک پزی گرد 23 سانتی را با کاغذ آشپزی بپوشانید. برای خمیر، کره را در قابلمه متوسطی آب کنید. تکه های بیسکویت را ریخته و با شکر بهم بزنید تا ترکیب به طور یکسان خیس شود. مخلوط را در کف ظرف کیک پزی بچسبانید و برای 10 دقیقه پخت کنید. در حین آماده سازی پرکردنی برای داخل خمیر، بگذارید تا خنک شود.
    برای پرکردنی، دمای فر را تا 200 درجه سانتی گراد زیاد کنید. در یک مخلوط کن با دسته پارویی، پنیر نرم را با سرعت متوسط مایل به کم هم زده تا خامه ای شود، حدود 2 دقیقه. در حالی که سرعت میکسر کم است، به تدریج شکر، سپس آرد و یک مشت نمک اضافه کرده و تکه های چسبیده شده به کناره های کاسه را جدا کرده و در کف بریزید.
    پاروی میکسر را با مخلوط کن عادی عوض کنید. با اضافه کردن وانیل، پوست لیمو و آب آن ادامه دهید. تخم مرغ ها و زرده را مخلوط کرده، یکی یکی، و سپس مواد چسبیده به دیواره های کاسه را حداقل دو مرتبه جدا کنید. 284 میلی لیتر خامه ترش را نیز اضافه کرده و تا هنگام روان شدن به هم بزنید، سپس به اندازه 200 میلی لیتر را در نظر بگیرید. با سرعت کم ادامه داده در حالی که خامه ترش اندازه گیری شده (200 میلی لیتر) را اضافه می کنید. به هم زنید تا ترکیب شوند، اما نه بیش از حد. مخلوط بایستی روان، سبک و هوادار باشد.
    کناره های ظرف کیک پزی گرد را بتراشید و در یک ظرف آشپزی قرار دهید. پرکردنی را در ظرف ریخته - اگر تکه های کلوخه مانند وجود دارد با چاقو آن ها را له و تکه کنید - روی آن بایستی تا حد امکان صاف باشد. 10 دقیقه آن را بپزید. دمای فر را به 90 درجه سانتی گراد کاهش داده و 25 دقیقه بیش تر پخت کنید. اگر به آرامی ظرف کیک پزی را تکان دهید بایستی پر کردنی مقداری تلو تلو بخورد. فر را خاموش کرده و در آن را باز کنید تا کیک پنیری را درست کرده باشید که وسط آن نسبتا نرم و روان باشد و یا در آن را بسته گذاشته تا سفت تر شود. بگذارید در فر برای 2 ساعت خنک گردد. ممکن اس کیک پنیری در بالای خود شکاف کوچکی در اثر خنک شدن بردارد.
    خامه ترش جدا گذاشته شده (200 میلی لیتر) را با خامه 142 میلی لیتری، شکر و آب لیمو برای لایه گذاری رویی ترکیب کنید. بر روی کیک پنیری تا گوشه ها نیز پخش کنید. به حالت شل با فویل آلومینیومی بپوشانید و برای حداقل 8 ساعت و یا شب تا صبح در یخچال قرار دهید.
  15. ترجمه شده از سايت :qfoodrecipes.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد