چیز کیک ژاپن

فصل: 
Featured Chef ناهید

طرزتهیه چیز کیک ژاپن مواد لازم چیز کیک ژاپن تهیه درخانه چیز کیک ژاپن

آسان
تقریبا ارزان

چیز کیک ژاپن
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

چیز کیک ژاپن

  • 140 گرم شکر
  • 6 عدد تخم مرغ
  • 50 گرم کره
  • 250 گرم پنیر خامه ای
  • 100 میلی لیتر شیر
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 60 گرم آرد
  • 20 گرم نشاسته
  • 1 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

  1. فر روی 160 درجه روشن میکنیم پنیر خامه ای و شیر و کره رو داخل ظرف ریخته و روی بخار آب در حال جوشیدن قرار میدیم وقتی کره ذوب و مواد یکدست شد میذاریم کنار تا سرد بشه
  2. آرد و نشاسته رو داخل پنیر الک میکنیم.
    زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم. سفیده رو میزنیم تا سفید بشه بعد شکر رو اضافه و مجدداً میزنیم تا کاملاً فرم بگیره زرده تخم مرغ و وانیل و آبلیمو رو به پنیر اضافه و هم میزنیم. مخلوط پنیر رو به سفیده اضافه میکنیم و به آرامی فولد میکنیم.
  3. کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و قالب رو داخل یک ظرف بزرگتر و مرتفع میگذاریم و تا نیمه قالب آب جوش میریزیم و میره داخل فر برای حدود یک ساعت و ربع. اگر خواستید روش طلایی تر بشه بذارید کمی بیشتر بمونه.
  4. اگر از قالب کمربندی استفاده میکنید حتماً زیر و دیواره ها رو فویل بپیچید که آب به هیچ عنوان وارد قالب نشه.
    اینقدر خوشمزه هست که تمامش رو ی جا میشه خورد.پ. ن:سایز قالب 20 یا 24 هست
    بعد از پخت نیم ساعت تو فر بمونه بعد دربیارید

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 920 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد