کیک پنیری کلاسیک

گروه: 
فصل: 
توسط

دستورتهيه کیک پنیری کلاسیک اموزش پخت درمنزل

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کیک پنیری کلاسیک
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 3 نفر

  • 3 فنجان کراکر سبوس دار (حدود 40 عدد مربعی)
  • 2 قاشق چای خوری شکر
  • 1/2 فنجان کره
  • 160 گرم پنیر خامه ای در دمای معمولی
  • 1 فنجان شکر
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چای خوری وانیل خالص
  • 1 عدد لیمو که پوست آن به خوبی رنده شده
  • 1 لیتر خامه ترش

طرز تهیه

  1. برای آماده کردن پوسته نانی: در یک کاسه، مواد لازم برای خمیر (پوسته) را با چنگال مخلوط کنید تا به طور یکسان نمدار شوند. کناره ها و کف یک ماهی تابه را اسپری آشپزی نچسب بزنید. مخلوط را به کف و دیواره بچسبانید (محکم)، از دستان خود و یا کف صاف یک لیوان استفاده کنید. در حین آماده سازی مایع داخل خمیر را در یخچال قرار دهید.
  2. برای پرکردن: در یک کاسه بزرگ، خامه پنیری را برای یک دقیقه با سرعت پایین هم زده تا نرم شود. به تدریج شکر اضافه و هم زنید تا خامه ای شود، 1-2 دقیقه. گهگاه کناره های کاسه را بکنید تا هم زده شوند. تخم مرغ اضافه کنید، یک یکی، و تا هنگام مخلوط شدن با آرامی هم زنید. پوست لیمو و وانیل را نیز بریزید.وانیل و مخلوط را مجددا ترکیب کنید. خامه ترش را ترکیب کنید. خمیر بایستی به خوبی ترکیب شده اما بیش از حد هم زده نشده باشد. هم زدن بیش از حد باعث نفوذ هوای زیاد شده و باعث پف کردن کیک موقع پختن و ریختن و شکستن در موقع خنک شدن می شود. پرکردنی را در ماهی تابه شامل پوسته ریخته و با کفگیر روی آن را صاف کنید.
  3. در یک فر گرم شده تا 325 درجه برای 50-55 دقیقه بپزید.در دمای 325 درجه برای 50-55 دقیقه پخت کنید. کیک پنیری بایستی کمی لغزنده باشد، اما بعد از خنک شدن محکم و سفت می شود. مراقب باشید تا بیش از حد نپزید. در وسط این کیک آزمایش خلال دندان قرار ندهید، شکاف ایجاد می کند. کیک پنیری را از کناره های ماهی تابه با کمک یک کفگیر بیرون آورید. بگذارید 30 دقیقه در ماهی تابه خنک شود. در یخچال قرار داده، حداقل 4 ساعت تا شکل بگیرد. از قالب درآورید و به یک ظرف انتقال دهید. با یک چاقوی ظریف که در داخل آب جوش بوده و بعد از هر برش خشک شده است کیک پنیری را ببرید.
  4. ترجمه شده از سايت :melskitchencafe.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد