خورش چغاله بادام

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم خورش چغاله بادام

تقریبا مشکل
تقریبا گران

خورش چغاله بادام
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

خورش چغاله بادام

  • 400 گرم گوشت خورش
  • 1 عدد پیاز (سرخ شده)
  • 200 گرم چغاله بادام
  • 300 گرم نعنا و جعفری
  • 4 لیوان آب
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آبغوره به میزان لازم

طرز تهیه

  1. ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشت ها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود.
  2. سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید.
  3. در این مرحله چغاله بادام  را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله کم درب قابلمه را گذاشته و سه یا چهار دقیقه صبر کنید.
  4. سپس چهار لیوان آب را اضافه کنید و به مدت چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند.وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آبغوره به آنها اضافه کرده و 10 دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد.حال غذا آماده است

یاداشت دستور تهیه

می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید.اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.
از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد.این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتر میتوان تهیه کرد

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 637 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد