حلوا هویج با کراست بیسکویتی

فصل: 
توسط

طرزتهیه ومواد لازم حلوا هویج با کراست بیسکویتی

آسان
تقریبا ارزان

حلوا هویج با کراست بیسکویتی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

کراست بیسکویتی

  • 200 گرم بیسکوییت پتی بور یا ساقه طلایی پودر شده
  • 100 گرم کره ذوب شده
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 2 قاشق سوپ خوری پودر نارگیل

حلوا

  • 1 پیمانه آرد برنج
  • 100 گرم کره
  • 60 گرم روغن جامد
  • 500 گرم هویج پوست گرفته
  • 2 پیمانه آب
  • 1 قاشق غذاخوری شکر

شربت حلوا

  • 2 پیمانه شکر
  • 1 پیمانه آب
  • 1/2 پیمانه گلاب
  • 1 قاشق چایخوری زعفران ساییده
  • 1 قاشق چایخوری پودر هل

طرز تهیه

  1. طرز تهیه کراست بیسکویتی :بیسکویت مورد نظر را به کمک آسیاب پودر کرده با دارچین و پودر نارگیل مخلوط می کنیم ،کره ذوب شده را اضافه کرده و مخلوط پی کنیم 
  2. مواد منسجم نیست و پودری هست /کف قالب مورد نظر باید پرس شود .هم می توانید از قالب کمربندی بزرگ استفاده کنید و هم قالب های تک نفره
    پس از پرس کردن به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار می دهیم تا کراست کاملا سفت شود.حال می توان حلوای آماده را روی کراست بریزیم
  3. طرز تهیه شربت حلوا :آب و شکر را به همراه زعفران روی حرارت قرار می دهیم تا شکر کاملا داخل آب حل شود وقتی شربت شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته و هل و گلاب را اضافه می کنیم
  4. (شربت نباید زیاد بجوشد همین که به جوش آمد از روی حرارت بر می داربم)
  5. طرز تهیه حلوا هویج :ابتدا هویج پوست کنده را حلقه حلقه کرده و به همراه دو لیوان آب داخل قابلمه میریزیم به علاوه یک قاشق غذا خوری شکر و یک قاشق غذاخوری از 60 گرم روغن جامدمون...می گذاریم هویج کاملا پخته شود و آب آن به خوردش رود .هویج پخته را کاملا میکس می کنیم .هویج میکس شده را در تابه
  6. ریخته ،کره را به آن افزوده و روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود و به روغن آید،در این مرحله از روی حرارت بر می داریم
  7. حال آرد برنج را با روغن جامد تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود ولی رنگ آرد تغییر نکند هویج پوره شده را به آرد اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم کمی که تفت خورد شربت را به مواد اضافه می کنیم
    روی حرارت متوسط تند تند به همزدن ادامه میدهیم تا شربت به خورد حلوا برود و حلوا کاملا از کف ظرف جدا شود.حلوای ما آمادست .حلوا که کمی از حرارت افتاد روی کراست داخل قالب میریزیم
  8. نیازی به استراحت داخل یخچال ندارد و به راحتی می توانیم قالب را خارج کنیم اگر از قالب کمربندی استفاده کردید حداقل 3 ساعت حلوا داخل یخچال استراحت کند بعد از قالب خارج کنید

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 2061 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد