کیک هویج کافی شاپی

فصل: 
Featured Chef الهام

طرزتهیه ومواد لازم کیک هویج کافی شاپی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کیک هویج کافی شاپی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 5دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

کیک

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 1/4 پیمانه شکر
  • 1 پنس نمک
  • 1 پیمانه سرخالی روعن مایع
  • 2 پیمانه آرد قنادی
  • 1/5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق سوپ خوری پودر دارچین 1 الی 2 قاشق
  • 2 پیمانه هویج رنده ریز شده
  • 1/2 پیمانه گردوی خرد شده

کرم شکلاتی پنیری

  • 2 قاشق سوپ خوری خامه صبحانه
  • 2 قاشق سوپ خوری پنیر خامه ای
  • 50 گرم شکلات سفید تخته ای
  • شکلات تلخ مقداری
  • 1 قاشق سوپ خوری شیر خشک به دلخواه

طرز تهیه

  1. برای تهیه این کیک اول تخم مرغ ها را با شکر و نمک حسابی با همزن برقی میزنیم تا حجم مواد دو برابر بشه، بعد روغن مایع را اضافه میکنیم. فقط یکی دو دور با همزن میزنیم. سپس آرد را با بکینگ پودر و جوش شیرین و پودر دارچین الک میکنیم. همه رو با هم الک کنید و روی مایه بریزین و با لیسک به آرامی فولد کنید.
  2. حالا هویج ریز رنده شده رو با گردوی خرد شده اضافه کنید و بسیار کم با لیسک زیر و رو کنید. از مرحله ی مخلوط کردن آرد خیلی خیلی کم بهم بزنید. داخل قالب چرب شده بریزید و با دمای صد و هفتاد و پنج درجه سانتیگراد به مدت تقریبی چهل و پنج دقیقه بپزید. مایه کیک کمی سفته اشکالی نداره بعد از پخت پوک و عالیه.
  3. مدت زمان پخت تقربیه و بستکی به تنظیمان دمای فر داره. با خلال دندون وسط کیک رو امتحان کنید اگه تمیز بیرون اومد, آمادست.
  4. برای روی این کیک از کرم شکلاتی پنیری استفاده میشه که دستورش در زیر هست. اما من با مقداری تفاوت درستش کردم که تجربه خودمم در انتهای دستور میگم.
  5. طرز تهیه کرم:خامه صبحانه رو روی حرارت گرم کنید، ولی نجوشه، دو قاشق هم پنیرخامه ایخامه ای به اون اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه. از رو ی حرارت بردارین، پنجاه گرم شکلات تخته ای سفید را رنده کنید و روی بخار کتری بذارین ذوب بشه.
  6. اگر سفت بود کمی روغن مایع اضافه کنید. مایه رو حتما با قاشق چوبی هم بزنید همه رو باهم مخلوط کنید. من شیرین زیاد دوست ندارم اگر شیرینتر خواستید, کمی شکر هم اضافه کنید، مایه باید گرم و روان باشه اگر سفت بود کمی شیر داغ اضافه کنید، همینجور گرم روی کیک بریزین و بعد بذارین خنک بشه. وقتی خنک شد با شکلات تلخ ذوب شده, تزیین کنید. کرم فوق العاده خوش طعمیه، اگر داشتین, یه قاشق شیر خشک هم بریزین که دیگه معرکه است. 
  7. و اما کرمی که من برای روی این کیک درست کردم و واقعا عالی بود.من از چهار قاشق خامه صبحانه و چهار قاشق پنیر و 130 گرم شکلات لینت فندقی و مقداری فندق اضافه و چند قاشق شکر و دو تا قاشق پودر کاکائو استفاده کردم و خیلی عالی شد. نوش جان

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 870 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد