کیک هل و گلاب زعفران

فصل: 
توسط

طرزتهیه ومواد لازم کیک هل و گلاب زعفران

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کیک هل و گلاب زعفران
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

کیک هل و گلاب زعفران

  • 1 عدد تخم مرغ
  • کمی وانیل
  • 1 قاشق چایخوری پودر هل
  • 1 لیوان سر خالی شکر
  • 1/2 لیوان روغن
  • 1/2 لیوان گلاب
  • 2 قاشق غذاخوری زعفران آب کرده
  • 1/5 لیوان آرد
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • خلال پسته و بادام به مقدار لازم
  • 2 قاشق غذاخوری عرق هل

طرز تهیه

  1. اول یک عدد تخم مرغ و کمی وانیل و یک ق چ پودر هل و یک لیوان سر خالی شکر رو با هم بزنید. برای هم زدنش نیازی به همزن برقی نیست. بعد به ترتیب اول نصف لیوان روغن و بعد نصف لیوان گلاب رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مایع یکدست شود.
  2. بعد زعفران آب کرده اضافه کنید تا اون جایی که زردی دلخواهتان برای کیک بدست بیاید. هر چقدر زعفرانش بیشتر و غلیظ ترباشه خوشرنگ تر میشه.
  3. در آخر هم یک و نیم لیوان آرد و یک ق چ بکینگ پودر که با هم الک کردیم رو به مواد اضافه میکنیم. وکمی هم میزنیم تا مواد مخلوط بشن. نیاز به هم زدن زیاد نیست.
  4. بعد مواد را توی قالب ریخته روی اون رو خلال پسته و بادام میریزیم و در فر به مدت چهل دقیقه میپزیم. من علاوه بر پودر هل از دو قاشق عرق هل هم استفاده کردم.
  5. برای تست کردن پختن کیک یک خلال چوبی را مرکز و چند جای کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک پخته و میتونین چند دقیقه هم شعله ی بالای فر را روشن کنید تا کیک طلایی بشه.
  6. اگر خلال تمیز نبود و از مایع کیک به آن چسبیده بود کیک هنوز باید داخل فر بمونه.
    من قالبم نسبت به مواد بزرگ بود، ارتفاع کیکم زیاد نبود. این اندازه مواد برای قالب 20 سانتی کافی هست

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 579 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد