پیاز کاراملی

فصل: 

تهیه ی این پیاز کاراملی کاری ندارد و با اضافه کردن آن میتوان هر غذایی را به یک غذای مخصوص تبدیل کرد! از این پیاز کاراملی در سوپ یا ساندویچ و سالاد و دیپ و انواع غذاهای مختلف میتوان استفاده کرد.

خیلی آسان
ارزان

پیاز کاراملی

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1/4 پیمانه کره
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 900 گرم پیاز زرد هلالی خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • نمک و فلفل طبق ذائقه

طرز تهیه

  1. کره و روغن زیتون را در یک تابه ی چدنی روی شعله نسبتاً زیاد آب کنید و در صورت لزوم هم بزنید.
    پیاز ها را اضافه کرده هم بزنید تا به روغن آغشته شوند. آنها را به صورت یک لایه پخش کنید و شکر را روی آنها بپاشید و بپزید و در صورت لزوم هم بزنید تا نچسبند. آنقدر به پخت ادامه دهید تا پیازها نرم و قهوه ای طلایی شده و عطر آنها بلند شود. این مرحله حدود یک ساعت طول می کشد.
    تابه را از روی شعله بردارید و نمک و فلفل اضافه کنید و پیاز کاراملی را به روش دلخواه استفاده کنید.

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد