چیزکیک کارامل و نارگیل

فصل: 
توسط
Featured Chef فراست

طرزتهیه ومواد لازم چیزکیک کارامل و نارگیل

آسان
تقریبا ارزان

چیزکیک کارامل و نارگیل
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 4ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

چیزکیک کارامل و نارگیل

  • 20 عدد بیسکوییت اوریو
  • 5 قاشق سوپ خوری کره ذوب شده

لایه پنیری

  • 460 گرم پنیر ماسکارپونه
  • 1 عدد تخم مرغ درشت
  • 1/4 پیمانه شکر
  • 2 قاشق چایخوری وانیل مایع

لایه کارامل نارگیل

  • 320 گرم سس کارامل
  • 3 قاشق سوپ خوری خامه قنادی
  • 1 1/2 پیمانه پودر نارگیل تست شده
  • شکلات شیری برای تزیین

طرز تهیه

  1. فر را با درجه 180 روشن کنید. یک قالب مربع 20*20 را کاغذ یا فویل آلومینیوم بیندازید. 
    بیسکویت ها را داخل غذا ساز ریخته، پودر کنید، کره ذوب شده خنک را به آن اضافه کنید، و خوب مخلوط کنید. 
    مواد را داخل قالب ریخته و خوب پرس کنید، قالب را برای 10_9 دقیقه در فر قرار دهید و بعد از خارج کردن از قد اجازه دهید خنک شود. 
  2. پنیرماسکارپونه، تخم مرغ و وانیل مایع را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید تا خوب هم بخورد. مواد را روی لایه بیسکویت خنک شده بریزید و برای 35_30 دقیقه در فر بپزید، 
    و پس از آن از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن برای 1 ساعت در یخچال قرار دهید. 
  3. کارامل و خانه قنادی را مخلوط کنید، و برای 30 ثانیه داخل ماکروفر با قدرت بالا قرار دهید تا زمانی که ذوب و یکنواخت شوند. پودر نارگیل تست شده را اضافه کنید و هم بزنید، 10 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود سپس روی لایه پنیری بریزید و صاف کنید و 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
  4. شکلات های شیری را ذوب کنید و با کمک قیف روی لایه کاراملی به صورت راه راه تزیین کنید و برای 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 463 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد