کیک ذرت شیرین

فصل: 
توسط

کیک ذرت شیرین

آسان
تقریبا ارزان

کیک ذرت شیرین
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 55دقیقه

مواد لازم

برای 12 نفر

  • 1 فنجان آرد ذرت
  • 3 فنجان آرد
  • 1 1/2 فنجان شکر سفید
  • 2 قاشق غذا خوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق غذا خوری نمک
  • 2/3 فنجان روغن گياهي
  • 1/3 فنجان کره آب شده
  • 2 قاشق غذا خوری عسل
  • 4 عدد تخم مرغ، زده شده
  • 2 1/2 فنجان شیر کامل

طرز تهیه

  1. فر را روشن و دمای آنرا روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. ظرف 9x13 را اینچی را با روغن چرب نمایید.
  2. آرد ذرت، آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را به‌خوبی با هم مخلوط نمایید. روغن سبزیجات، کره آب شده، عسل، تخم مرغ زده شده و شیر را اضافه نموده و به‌هم بزنید.
  3. خمیر آماده شده را در فری که قبلاً گرم شده به مدت 45 دقیقه قرار دهید. قهوه‌ای شدن و ایجاد ترک در سطح کیک ذرت، نشانه‌ی آماده شدن کیک است

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 461 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 1.3گرم
  • سدیم(میلیگرم): 519میلی گرم
  • کربوهیدرات: 61.1گرم
  • چربی: 21گرم
  • چربی اشباع(گرم): 89گرم
  • پروتئین: 7.9گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد