كيک يزدی کنجدی

فصل: 
Featured Chef Ashpazi_r_sh

طرزتهیه كيک يزدی کنجدی مواد لازم كيک يزدی کنجدی رسپی كيک يزدی کنجدی

آسان
تقریبا ارزان

كيک يزدی کنجدی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

كيک يزدی کنجدی

  • 1 1/2 لیوان آرد
  • 1/2 لیوان شکر
  • 1/2 لیوان روغن مایع
  • 1/2 لیوان شیر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق مرباخوری پودر هل
  • کنجد به میزان لازم

طرز تهیه

  1. كيک يزدی کنجدی تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و 2 دقیقه با همزن بزنید.
  2. كيک يزدی کنجدی  سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و مایه کیک یکدست شود.

    شير ، روغن مایع را به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید سپس مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، کمی پودر هل )
  3. کم کم به مایه کیک اضافه و آرام مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست بياد)
  4. داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا 2/3 از مایه کیک بریزید 
  5. قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود.

    کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید
  6. ( در صورت تمایل میتوانید برای تزیین کیک یزدی پیش از پخت مقداری کنجد یا پودر پسته روی کیک ها بپاشید ).

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 300 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد