کیک یزدی

فصل: 
Featured Chef عاطفه

طرزتهیه ومواد لازم کیک یزدی

آسان
تقریبا ارزان

کیک یزدی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 35دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

کیک یزدی

  • 4 عدد تخم مرغ درشت
  • 500 گرم آرد
  • 400 گرم شکر
  • 250 گرم ماست
  • 2 قاشق سوپ خوری خامه صبحانه
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک میوه (از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید)
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 2 قاشق چایخوری هل
  • 1/3 پیمانه گلاب
  • 1 پیمانه روغن مایع

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن میکنیم.ما برای این کیک 15 دقیقه وقت لازم داریم.
    تخم مرغ و شکر را حدود 5 دقیقه با همزن برقی میزنیم. بعد خامه و ماست را اضافه کرده و حدود 2 دقیقه میزنیم.
  2. تمام مواد خشک را مخلوط و دو سه بار الک کرده و اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه دیگر بهم میزنیم. بعد گلاب را اضافه کرده و 1 دقیقه میزنیم و در آخر روغن مایع را اضافه کرده و حدود 2 دقیقه میزنیم. 
  3. بعد از آماده شدن، دو سوم کپسولهای مافین را پر میکنیم و با چاقوی چرب یک علامت بعلاوه عمیق روی مایه کیک ایجاد میکنیم. قالب را در فر به مدت 20 دقیقه قرار میدیم.نوش جان

یاداشت دستور تهیه

طبق تجربه به نظر من بهتره به مایه این کیک یزدی، در حد 10 گرم، آرد ذرت بزنید.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 200 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد