کیک پنیری شکلاتی نرم

گروه: 
فصل: 
توسط

دستورتهيه و اموزش تهيه کیک پنیری شکلاتی نرم

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کیک پنیری شکلاتی نرم
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 10دقیقه

مواد لازم

برای 5 نفر

مواد لازم جهت تزيين:

  • به مقدار لازم حلقه های شکلاتی

  • 200 گرم شیرینی های شکلاتی (هر مدلی)
  • 1 قاشق چای خوری شکر
  • 6 قاشق غذا خوری کره
  • 200 گرم شکلات نیمه شیرین و یا تلخ، تکه شده
  • 160 گرم پنیر خامه ای
  • 1 1/4 فنجان به علاوه 2 قاشق سوپ خوری شکر
  • 1/4 فنجان پودر کاکائوی شیرین نشده
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 3/4 فنجان خامه (سر شیر) شیرین
  • 120 گرم شکلات تلخ خرد شده
  • 1 قاشق چای خوری شکر

طرز تهیه

  1. برای پوسته: فر را تا 350 درجه گرم کنید. کناره های یک ماهی تابه را کره بمالید. تکه های شکلاتی را در یک مخلوط کن بریزید تا کاملا خرد شوند. به یک کاسه ک.چک ببرید و شکر اضافه کنید. کره ذوب شده را اضافه کرده و تا هنگام ترکیب شدن مخلوط کنید. خرده نان ها را در ته ماهی تابه آماده شده بچسبانید. کمی پخت کنید، حدود 5 دقیقه. بگذارید تا وقتی که مواد پر کردنی را درست می کنید خنک شود. فر را در دمای 350 درجه نگه دارید.
  2. برای پر کردن: 200 گرم شکلات را در مایکروویو و یا یک جوشاننده ذوب کرده تا روان و نرم شوند. شکلات را خنک کنید اما مطمئن شوید که هنوز مقداری گرم می باشد. در یک کاسه بزرگ ( و یا میکسر قائم)، پنیر خامه ای، و پودر کاکائو را مخلوط کرده تا روان شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. شکلات کمی گرم را نیز اضافه کنید. پرکردنی کیک پنیری را بر روی خمیر (پوسته) بریزید، بالای آن را صاف کنید. تا هنگامی که وسط آن شکل گرفته و خشک می شود پخت کنید، حود 1 ساعت. کیک پنیری را از فر بیرون آورده و بگذارید تا خنک شود، 10 دقیقه. حاشیه های کیک را چاقو رد کنید تا شل شود. بگذارید کیک پنیری تا دمای اتاق خنک شود. با نایلون بپوشانید و شب تا صبح بگذارید خنک شود.
  3. برای افزودنی های لایه بالایی: 1 ساعت قبل از سرو کردن (یا تا 3 روز قبل از آن)، خامه، 120 گرم شکلات، و شکر را در ماهی تابه متوسط با شعله کم مخلوط کرده تا ترکیب شوند. به آرامی خنک کنید. در وسط کیک پنیری بریزید و تا یک و نیم سانتی حاشیه ها پخش کرده و درز ها را پر کنید. تا هنگام سفت شدن افزودنی ها بگذارید خنک شود، حدود 1 ساعت.
  4. در هنگام سرو کردن، حاشیه های ماهی تابه آشپزی را آزاد کنید. و کیک پنیری را به یک ظرف منتقل کنید. با حلقه های شکلاتی تزیین کنید. بهتر است تا کیک پنیری را 1-2 ساعت قبل از میل کردن در دمای معمولی اتاق قرار دهید.
  5. ترجمه شده از سايت :melskitchencafe.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد