كيك موزی با لایه رویی پنیرخامه ای شیرین

فصل: 
توسط

دستورتهيه و اموزش تهيه درمنزل كيك موزی با لایه رویی پنیرخامه ای شیرین

تقریبا مشکل
تقریبا گران

كيك موزی با لایه رویی پنیرخامه ای شیرین
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 35دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 1/2 فنجان کره نرم شده
  • 1 1/2 فنجان شکر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 فنجان خامه ترش
  • 1 قاشق غذا خوری وانیل
  • 2 فنجان آرد همه کاره
  • 1 قاشق غذا خوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق غذا خوری نمک
  • 1 فنجان موز رسیده له شده (من از 3 عدد موز رسیده استفاده کردم)
  • 160 گرم پنیر خامه ای
  • 1 فنجان شکر
  • 1/8 قاشق غذا خوری نمک
  • 1 قاشق غذا خوری وانیل
  • 1 1/2 فنجان خامه غلیظ شیرین

طرز تهیه

  1. برای میله های موزی، فر را تا 350 درجه گرم کنید. دو عدد ما هی تابه را روغن مالی کنید. در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را را مخلوط کرده تا خامه ای شوند. تخم مرغ بزنید، یکی یکی، و سپس خامه ترش و وانیل اضافه کنید. آرد، جوش شیرین، و نکن را در یک کاسه متوسط به هم زده تا خمیری شوند. نهایتا موز های له شده را نیز ترکیب کنید. در ماهی تابه های آماده شده به طور مساوی پخش کنید.ترکیب را در ماهی تابه قرار دهید برای 20-25 دقیقه پخت کنید تا وقتی که خلال دندان قرار داده شده در وسط تمیز بیرون آید. قبل از لایه گذارید بگذارید میله ها کاملا خنک شوند.
  2. برای لایه گذاری، در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای، شکر، نمک و وانیل را ترکیب کنید. تا هنگام نرم شدن به هم زنید. تا هنگام سبگ و روان شدن به هم بزنید. در یک کاسه متوسط دیگر، خامه شیرین را تا وقتی برآمدگی های سفت ایجاد شوند به هم زنید. خامه شیرین را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید. به مقدار دلخواه خامه رویی را قرار دهید.
  3. ترجمه شده از سايت :melskitchencafe.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد