کیک عسل و بادام

فصل: 
Featured Chef خانم بخشی

طرزتهیه کیک عسل و بادام مواد لازم کیک عسل و بادام به خانه برمیگردیم کیک عسل و بادام

آسان
تقریبا ارزان

کیک عسل و بادام
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 5 نفر

کیک عسل و بادام

  • 230 میلی لیتر شير
  • 280 گرم شكر
  • 380 گرم آرد
  • 2 قاشق چایخوری بكينگ پودر
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز هندي

رويه كيک

  • 3 قاشق سوپ خوری عسل
  • 160 گرم پرک بادام
  • 1/4 قاشق چایخوری دارچين

طرز تهیه

  1. ابتدا تخم مرغ ها را همراه شكر خوب با هم زن برقي مي زنيم تا مخلوط شده وحجم بگيرد سپس جوز هندي را هم اضافه كرده و پس از افزودن شير، مواد آردي شامل آرد ، بكينگ پودر ونمك را هم اضافه مي كنيم
  2.  پس از يك دست شدن و مخلوط شدن مواد كيك، كف قالب را كاغذ روغني قرار داده و مواد كيك را داخل قالب مي ريزيم روي مواد را صاف كرده در ظرف ديگري كه عسل را با پودر دارچين و پرك بادام مخلوط كرده بوديم روي مايه كيك ريخته و صاف مي كنيم.
  3. قالب كيك را در فري كه با دماي 180 درجه از يك ربع قبل گرم كرده بوديم به مدت 45 دقيقه در طبقه وسط فر قرار مي دهيم تا كيك پخته شود وپس از پخت كيك ،،، اجازه ميدهيم كاملا خنك شود و سپس كيك را از قالب خارج كرده و سرو مي كنيم

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 605 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد