کیک هلویی

فصل: 
توسط

کیک هلویی

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

کیک هلویی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 50دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 3 فنجان آرد
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1 3/4 فنجان روغن گياهي
  • 3 عدد تخم مرغ، به آرامی زده شده
  • 2 فنجان شکر سفید
  • 4 عدد هلوی پوست کنده و خرد شده

طرز تهیه

  1. فر را روشن نموده و دما را روی 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) تنظیم نموده و 16 ظرف کیک را کمی چرب نمایید.
  2. در یک ظرف بزرگ آرد، دارچین، جوش شیرین و نمک را مخلوط نمایید. در یک ظرف جداگانه روغن، تخم مرغ و شکر را مخلوط نمایید. مخلوط روغنی و مخلوط آردی را با هم ترکیب کنید تکه‌های هلو را افزوده و مخلوط نهایی را با قاشق داخل ظرف‌های کیک بریزید.
    ظرف را داخل فری که از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه بگذارید. برای تست پخته شدن، خلال دندانی را مرکز کیک فرو کنید، اگر خمیر به خلال نچسبیده باشد، کیک شما آماده و پخته است. 10 دقیقه منتظر بمانید تا ظرف‌ها خنک شود. پس از اینکه کیک‌ها کاملاً خنک شدند، آنها را از ظرف خارج کنید.

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 351 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 0.9گرم
  • سدیم(میلیگرم): 238میلی گرم
  • کربوهیدرات: 44.3گرم
  • چربی: 18.2گرم
  • چربی اشباع(گرم): 40گرم
  • پروتئین: 3.6گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد