کیک کرامبل

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم کیک کرامبل

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کیک کرامبل
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 55دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

خمير کيک

  • 150 گرم کره
  • 100 گرم شکر دانه ريز يا پودر شکر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 200 گرم آرد قنادي
  • 150 گرم ماست شيرين ساده (نه خيلي شل و نه خيلي سفت)
  • 1/8 قاشق مرباخوری نمک
  • 1 قاشق مرباخوری بيکينگ پودر
  • 1/4 قاشق مرباخوری وانيل شکري (اگه از وانیل خالص استفاده کنید یک هشتم قاشق مرباخوري)

کرامبل

  • 100 گرم بيسکويت پودر شده
  • 50 گرم گردوي ريز خرد شده
  • 50 گرم شکر قهوه اي
  • 50 گرم کره سرد
  • 2 قاشق مرباخوری پودر دارچين
  • 1 قاشق مرباخوری پودر قهوه فوري 1 تا 2 قاشق

طرز تهیه

  1. 150 گرم کره، تخم مرغ و ماست را نيم ساعت قبل از شروع به کار از يخچال خارج و در دماي محيط قرار دهيد.
  2. آرد و بيکينگ پودر را الک ريز کرده و کنار بگذاريد. بيسکويت را پودر کنید. مواد کرامبل را به اين صورت تهيه کنيد که بيسکوييت و شکر قهوه اي را با هم مخلوط کرده و کره سرد را با کمک سرانگشتان يا در غذاساز به خورد آن بدهيد. سپس دارچين و پودر قهوه را اضافه و در نهايت گردوي نگيني را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذاريد. 
  3. فر را روي حرارت صد و هفتاد درجه سانتي گراد روشن کنید تا گرم شود. کف قالب گرد بیست و دو تا بیست و چهار سانتي متري که بهتر است از نوع کمربندي باشد را کمي چرب کرده و کاغذ روغني بيندازيد، مجددا کمي روي کاغذ و اطراف قالب را چرب کنيد. کره، شکر، وانيل و نمک را با همزن بزنيد تا سبک و روشن شوند.
  4. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه با چنگال مخلوط کنيد و قاشق قاشق به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و همزمان با همزن برقی هم بزنيد تا يک دست شوند.
  5. مخلوط آرد و بيکينگ پودر را به مواد اضافه کنيد و با دور کند در حد مخلوط شدن، همزن بزنید. خمير سفتي بدست مي آيد. ماست را در چند مرحله به خمير بيفزاييد و همزمان با دور کند همزن بزنید تا خمیر نسبتا شل شود. 
  6. ابتدا یک سوم از مواد کرامبل را کف قالب پخش کرده و فشرده کنید. بعد نيمي از خمير کيک را روي آن ریخته و صاف کنید. این کار را ارام انجام دهید تا مواد کرامبل جابجا نشود. یک سوم دیگر از مواد کرامبل را روی خمیر پخش کنید. دقت کنید که فشار زیادی وارد نکنید. مابقی خمیر کیک را روی مواد کرامبل پهن کرده و باقیمانده کرامبل را روی آن بریزید.
  7. نگران نازکی مایه کیک نباشید، به خوبی پف میکند. اگر توی قالب کوچکتر درست شود، چون زیاد پف میکند، ممکن است وسط کیک خمیری شود.
  8. قالب را به مدت تقريبي چهل دقيقه در فر قرار دهيد تا پخته شود يعني اگر خلال چوبي در وسط کيک فرو برديد چيزي به آن نچسبد و تميز بيرون آيد. اگر نپخته بود، زمان بیشتری به آن بدهید. پس از درآوردن از فر، اجازه دهید که کمي از حرارت کيک کاسته شود و سپس آنرا از قالب خارج کنيد.

یاداشت دستور تهیه

از بیسکوییت روغنی سالمین یا دایجیتسو استفاده کنید. با پتی بور هم عالی میشه. من از قالب بیست و چهار سانتی استفاده کردم. 
دستور اصلی از صالحه دردایی مجله هنر آشپزی با اندکی تغییرات

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 305 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد