کیک چاکوچینو

فصل: 
Featured Chef حبیبه شریف

طرزتهیه کیک چاکوچینو مواد لازم کیک چاکوچینو تهیه خانگی کیک چاکوچینو

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کیک چاکوچینو
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 10دقیقه

مواد لازم

برای 8 نفر

کیک

  • 150 گرم كره
  • 50 گرم شكلات
  • 1/3 پیمانه پودر كاكائو
  • 40 گرم پودر كاپوچينو
  • 1/5 پیمانه آب
  • 4 پیمانه آرد
  • 1/5 قاشق چایخوری جوش شيرين
  • 1 قاشق چایخوری بيكينگ پودر
  • 2 پیمانه شكر
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1/2 پیمانه شير
  • 1/4 پیمانه ماست

كرم چاكوچينو

  • 400 گرم پنیر ماسكارپونه
  • 60 گرم پودر كاپوچينو
  • 200 گرم خامه
  • 50 گرم شكلات (من شکلات رو بیشتر ریختم تا غلظتش مثل گاناش بشه و بتونم مثل گاناش کشی کیک رو کاور کنم)،
  • 1/2 پیمانه پودر قند
  • اسانس شكلات در صورت نیاز

طرز تهیه

  1. فر را روي 180 درجه سانتيگراد گرم میکنیم. برای این کیک بهتره از چهار قالب پانزده سانتیمتری یا هر قالبی که دوست دارید استفاده کنید هرچی سایز قالب بزرگتر میشه زمان پخت بالاتر میره. و توصیه نمیکنم که همه کیک رو یکجا توی یک قالب درست کنید.(چون برای مغزپخت شدن کیک, شما نیاز به یک فر استاندارد دارید بهتره کیک رو در چند قالب درست کنید.
  2. مگر اینکه قرار باشه طبقه پایینی کیکتون بسیار بزرگ باشه که اونوقت دیگه چاره ای ندارید). قالب ها رو چرب میکنیم. کف قالب کاغذ روغنی میندازیم. و کاغذ روغنی رو هم چرب میکنیم. من از پودر چاکوچینو استفاده کردم. شما میتونید از پودر کاپوچینو استفاده کنید. یا نسکافه یا حتی یه اسپرسوی قوی. در بافت و کیفیت کیک تاثیری نمیذاره فقط عطر و طعم کیک متغیر خواهد بود.
  3. من از شکلات تلخ کارات استفاده کردم. شکلات ذوب شده و کره ذوب شده رو با هم مخلوط کنید و پودر کاکائو و پودر کاپوچینو رو اضافه کرده و خوب هم بزنید. نیازی به همزن برقی نیست. میتونید برای تمامی مراحل کیک از ویسک استفاده کنید. در این مرحله شما باید یک سس شکلاتی غلیظ و یکنواخت داشته باشید. حالا آب رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم. وجود جوش شیرین در این کیک به دلیل اون رنگ تیره و زیباییه که به کیک خواهد داد.
  4. همچنین این کیک عامل اصلی پف کردنش جوش شیرینه. آرد و شکر و بیکینگ پودر و جوش شیرین و وانیل رو در یک کاسه بزرگ بریزید. هم بزنید تا مخلوط بشن. مخلوط شکلاتی رو در کاسه حاوی آرد بریزید. با همزن دستی فقط به اندازه ای که مواد تقریبا مخلوط شن, بهم بزنید و نه بیشتر. توجه کنید گفتم تقریبا و نگفتم کاملا.
  5. شیر و ماست و تخم مرغ رو اضافه کرده و به اندازه ای که مواد مخلوط بشن هم بزنید. هرگز ارتفاع مایه بیش از نیمی از قالب نباید باشه. یعنی نیمه یا کمتر. مدت زمان پخت سی و پنج تا چهل دقيقه برای چهار قالب هستش. اگر قالبها سایزشون بزرگتر باشه, زمان پخت طولانی تر خواهد بود. مدت زمان پخت همین کیک در صورتی که میخواهید کاپ کیک درست کنید بیست و پنج تا سی دقيقه خواهد بود.
  6. اجازه بدید کیکها کاملا خنک شن و در این فاصله کرم چاکوچینو رو آماده کنید.(اگر میخواهید کیک بهترین طعم رو داشته باشه از قرار دادنش توی یخچال خودداری کنید. اگر کیک رو از شب قبل آماده کردید، بدون اینکه از قالب خارج کنید توی سلفون پیچیده (طوری که هوا نبینه) و روی کابینت نگهداری کنید تا فرداش. کیک نرم و لطیف خواهد بود. ولی اگر میخواهید که کیک رو کنده کاری کنید و به اشکال مختلف برش بزنید باید حتما چند ساعتی توی یخچال قرارش بدید. بافتش عوض میشه و سفت تر میشه و برای کنده کاری کاملا مناسب خواهد بود.)
  7. طرز تهیه کرم چاکوچینو:ابتدا پنیر را با پشت قاشق له کنید و سپس پودر کاپوچینو را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا مخلوط شود.خامه را اضافه کنید و پنج دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجیم شود. سپس شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.
  8. در ادامه پودر قند را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا شیرینی مورد نظر شما را بدهد ، ممکن است تمام پودر قند لازم نباشد.من مقدار شکلات رو بیشتر ریختم تا بتونم مثل گاناش کشی, کیک رو کاور کنم.برای تزیین روی کیک هم به شیوه دریپ کیک با شکلات عمل کردم. نوش جان

یاداشت دستور تهیه

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد