کیک شاتوت

فصل: 
Featured Chef خانم تندرو

طرزتهیه کیک شاتوت مواد لازم کیک شاتوت به خانه برمیگردیم کیک شاتوت

آسان
تقریبا ارزان

کیک شاتوت
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

کیک شاتوت

  • 1/4 پیمانه آرد
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/3 پیمانه شکر
  • 1/4 پیمانه روغن مایع
  • 1/4 پیمانه شاتوت
  • 1/4 پیمانه توت فرنگی
  • 1 عدد خمیر نان تارت

طرز تهیه

  1. تخم مرغ و شکر و وانیل را در ظرفی با مفتول دستی خوب هم زنید ‌.روغن مایع را افزوده و با مواد ترکیب کنید
  2. آرد را طی دو یا سه مرحله به مواد افزوده و با مفتول دستی خوب هم زنید تا گلوله ای در مواد باقی نماند. مواد را داخل قالبی که از قبل با خمیر تارت پوشش دادید بریزید و شاتوت و توت فرنگی را روی مواد بچینید
  3.  در فر از قبل گرم شده با دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه بپزید .بعد از سرد شدن کامل از قالب خارج و با خامه یا پودر قند تزیین کنید

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 505 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.