کیک بهار نارنج

فصل: 
توسط

طرزتهیه ومواد لازم کیک بهار نارنج

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

کیک بهار نارنج
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 10دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

کیک بهار نارنج

  • 150 گرم آرد
  • 100 گرم شکر
  • 40 گرم شیر
  • 50 گرم روغن مایع
  • 40 گرم گلاب
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 پنس وانیل
  • 1 قاشق چایخوری زعفران
  • 1 قاشق غذاخوری عسل یا شربت بهار نارنج

طرز تهیه

  1. تخم مرغ  شکر و وانیل رو با همزن زدم روغن و شربت بهارنارنج رو اضافه کردم 
  2. گلاب و شیر و زعفران رو هم مخلوطش کردم سپس مواد خشک رو الک کردم و اضافه کردم.
  3. 2/3 از مواد رو داخل قالب چرب شده ریختم و گل مربای بهار نارنجِ بدون شهد رو ریختم سپس 1/3 بقیه مواد روو ریختم و داخل فر با درجه 180گذاشتم تا زمانی که روش کاملا طلایی شد.
  4. بعد از پخت و خنک شدن با مربا بهارنارنج و گلبرگ گل محمدی دیزاین کردم

یاداشت دستور تهیه

کیک بهار نارنج کیک فوق العاده خوش عطره که فصل گل بهار نارنج زیاد میپزم.

حالا که نزدیک شکوفه دادنشونه پیشنهاد میکنم شما هم تو این فصل امتحانش کنید البته من مرباشو از سال قبل آماده داشتم و استفاده کردم

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 611 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد