سالاد سزار

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم سالاد سزار

آسان
تقریبا ارزان

سالاد سزار
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

سالاد سزار

  • 1 بته کاهو
  • 100 گرم سینه مرغ فیله شده یا فیله مرغ
  • 3 عدد نان تست
  • پنیر پارمسان تازه مقداری برای تزیین
  • 2 حبه سیر

سس سزار

  • 1 قاشق غذاخوری پر مایونز
  • 2 قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک
  • 1/4 پیمانه روغن زیتون
  • 1/3 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
  • 2 حبه سیر تازه
  • 1 عدد لیموی تازه
  • فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه

  1. برگهای کاهو را بعد از شستن با پارچه تمیزی خشک کرده و به قطعات درشت خرد میکنیم.دور تا دور نانهای تست را (قسمتهای قهوه ای) با کمک چاقو برش داده و به مربعهای کوچک برش میزنیم .در تابه ایی روغن ریخته 2 حبه از سیرها را له کرده و در تابه روغن دار میاندازیم تا روغن طعم سیر به خودش بگیرد
  2. بوی سیر که بلند شد از روغن خارجشان میکنیم و نانها را در روغن سرخ میکنیم تا طلایی وتست شوند نانهای سرخ شده را روی دستمال روغن گیر میچینیم تا روغن اضافی آنها برود. فیله مرغ را از2 ساعت قبل با مقداری پیاز و نمک وفلفل و آبلیموو کمی روغن مزه دارمیکنیم . تابه گریل را روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا داغ شود
  3. سپس فیله های مزه دار شده را گریل میکنیم تا خط گریل روی فیله ها بیافتاد.(میتوانید از سینه مرغ پخته شده هم استفاده کنید و به قطعات کوچک ببرید و در سالاد استفاده کنید) فیله ها را کنار میگذاریم تا خنک شوند و سپس بصورت اریب برش میدهیم تا شکل زیباتری داشته باشند.
  4. برای تهیه سس همه مواد را در غذاساز یا کاسه مخلوط کن ریخته (آب 1 عدد لیمو را بگیرید و به مواد اضافه کنید)و چند ثانیه دستگاه را روشن کنید تا کل مواد با هم مخلوط شوند و سسی یکدست داشته باشیم.میتوانید مواد را دستی هم مخلوط کنید یعنی سیر را رنده کنید آب لیمو را بگیرید و همه مواد را در کاسه ایی کاملا مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  5. سس آماده را نیم ساعت قبل از سرو با کاهو و تکه های فیله و نان سرخ شده مخلوط و سرو کنید. چون این سس سرکه دارد و باعث پلاسیدگی کاهو میشود باید بلافاصله سرو شود. برای تزیین ورقه های نازک پنیر پارمزان را روی سالاد بچینید یا پنیر تازه را روی سالاد رنده کنید.
    من به جای سرخ کردن نان تست بعد از برش نانها را توی ظرف مخصوص فر میچینم
  6. بعد روشون کمی روغن زیتون میپاشم و ده دقیقه تو فر داغ شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد میذارم بعد دوباره نانها رو پشت و رو میکنم و حدود 7 دقیقه دیگه یا تا وقتی که طلایی بشن تست میکنم اینجوری دیگه روغن زیادی هم بخورد نانها نمیره

یاداشت دستور تهیه

دستور سس سالادی که ذکر کردم با دستور اصلیش کمی متفاوته و ورژن تنبلونه و ایرانی پسندشه

گوجه گیلاسیا فقط جهت تزیین بوده وگرنه سالاد سزار اصلا گوجه نداره

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 299 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد