شیرینی پاپ کورن کره ای و خرده شکلات

فصل: 

طرز تهیه شیرینی پاپ کورن کره ای و خرده شکلات در منزل

خیلی آسان
ارزان

شیرینی پاپ کورن کره ای و خرده شکلات
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی پاپ کورن کره ای و خرده شکلات

  • 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی مایع
  • 1/4 پیمانه دانه ذرت زرد
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری آب شده کره
  • 1/2 پیمانه نرم شده تا دمای اتاق کره
  • 1/2 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1/3 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/4 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 پیمانه شکلات تلخ
  • نمک دریایی دانه درشت برای پاشیدن روی شیرینی

طرز تهیه

  1. برای تهیه پاپ کورن:
  2. روغن را کف یک روغن دان متوسط بریزید و روی شعله متوسط گرم کنید. وقتی روغن داغ شد، دانه های ذرت را به صورت یک لایه کف ظرف پخش کنید.
  3. در ظرف را بگذارید اما آن را کمی نیمه باز بگذارید تا بخار خارج شود. گوش تان به صدای ترکیدن ذرت ها باشد. همین که صدای ترکیدن ها فروکش کرد تابه را از روی شعله بردارید.
  4. روی پاپ کورن ها نمک بپاشید و کمی کره آب شده بچکانید و هم بزنید تا پاپ کورن به کره آغشته شود. پاپ کورن ها را زیر و رو کنید تا هر دانه ای را که نترکیده در بیاورید و دور بریزید. ظرف را به کناری بگذارید تا خنک شود. باید حدود 4 پیمانه پاپ کورن داشته باشید.
  5. برای تهیه خمیر:
  6. طبقه را در یک 
  7. طبقه ها را در یک سوم بالایی و وسطی فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  8. کره و شکر قهوه ای و شکر دانه ریز را در کاسه یک همزن رومیزی بریزید و 3 دقیقه با سر پارویی بزنید تا خامه ای و کم رنگ و پفکی شود.
  9. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره بزنید. آرد و جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و با سرعت کم فقط آنقدر بزنید که مخلوط شود.
  10. کاسه را از دستگاه جدا کنید و پاپ کورن را اضافه کنید و با یک کاردک هم بزنید. ممکن است فکر کنید مقدار پاپ کورن با اندازه خمیر تناسبی ندارد اما وقتی پاپ کورن ها را هم بزنید آنها خرد می شوند. شکلات تلخ را اضافه کنید و با کاردک هم بزنید.
  11. خمیر را به اندازه مقادیر یک قاشق غذاخوری سر پر داخل سینی فر بریزید. روی شیرینی ها نمک دریایی بپاشید و 10 تا 13 دقیقه تا زمانی که لبه ها و روی آنها قهوه ای طلایی شود در فر بپزید.
  12. شیرینی ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید 5 دقیقه در سینی بمانند و خنک شوند سپس روی توری فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
  13. شیرینی ها در یک ظرف محفوظ از هوا در دمای اتاق نگهداری کنید. 
  14.  

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد