شیرینی گردویی کره ای

فصل: 

طرز تهیه شیرینی گردویی کره ای در منزل

خیلی آسان
ارزان

شیرینی گردویی کره ای
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی گردویی کره ای

  • 1 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1 نوک انگشت نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • 1 پیمانه گردو ریز خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/2 پیمانه کره نرم شده
  • 2 پیمانه شکر پودری

طرز تهیه

  1. توری فلزی را در یک سوم بالایی فر قرار دهید و آن را با دمای 325 درجه فارنهایت داغ کنید. کف یک سینی فر یک کاغذ روغنی بیندازید و کنار بگذارید. شکر پودری را در یک کاسه متوسط بریزید و آن را کنار بگذارید.
  2. آرد و نشاسته ذرت و نمک و بکینگ پودر و شکر قهوه ای و گردو را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
  3. وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. کره را اضافه و با چنگال آن را با مواد خشک مخلوط کنید. با استفاده از دست خمیر را ورز دهید.
  4. مقادیر 1 قاشق غذاخوری سر پر از خمیر را به شکل توپ هایی به اندازه یک گردو در بیاورید و به فاصله 2.5 سانتی متر از هم داخل سینی که آماده کرده اید قرار دهید.
  5. شیرینی ها را 25 تا 27 دقیقه در فر بپزید. آنها خیلی قهوه ای نمی شوند ولی بیرونشان خشک می شود و سفت می شوند.
  6. شیرینی ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید 5 دقیقه خنک شوند سپس در کاسه شکر پودری قرارشان دهید تا به آن آغشته شوند.
  7. آنها را تا چهار روز در یک ظرف محفوظ از هوا در دمای اتاق نگهداری کنید. 

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد