بورک اسفناج و پنیر

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم بورک اسفناج و پنیر

آسان
تقریبا ارزان

بورک اسفناج و پنیر
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 50دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

بورک اسفناج و پنیر

  • 1 بسته خمیر یوفکای آماده (به میزان لازم)
  • 300 گرم اسفناج خرد شده
  • 4 قاشق غذاخوری پیاز داغ تفت داده شده طلایی
  • 150 گرم پنیر فتا یا پنیر سفید صبحانه
  • 3 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 1 قاشق چایخوری سرپر سیر رنده شده
  • 4 قاشق غذاخوری ماست
  • 4 قاشق غذاخوری روغن
  • زعفران دمکرده به میزان لازم

طرز تهیه

  1. تابه مناسبی رو روی حرارت قرار بدید اسفناج خرد شده رو اضافه کنید و اجازه بدید آبش کشیده بشه دو سه قاشق روغن اضافه کنید و کمی تفت بدید. سیر رنده شده و پیاز تفت خورده را هم اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی از مواد بچشید زیادی نمک نزنید چون پنیر هم نمک داره و ممکنه غذا خوش نمک یا شور بشه.
  2. حرارت را خاموش کنید و مواد که از داغی افتاد پنیر خرد شده و گردو را اضافه و مخلوط کنید و کنار بگذارید تا هم دمای محیط بشه. خمیر یوفکا خیلی نازکه و زود خشک میشه باید در حین پیچیدن مواد حتما روی خمیر رو با دستمال آشپزخانه تمیزی بپوشونید تا خشک و شکننده نشن، ماست و روغن را مخلوط کنید و کنار دستتون بگذارید.
  3. روی هر تکه خمیر را با قلموی آشپزی از مخلوط ماستی بمالید و یک قاشق از مواد در قاعده خمیر مثلثی بگذارید خمیر را رول کنید سپس دو طرف خمیر را جمع کنید و مجددا رول کنید. رولهای آماده را در ظرف پیرکس یا مخصوص فر که کمی چرب کردید بچینید. همه رولها که آماده شدند با ترکیب زعفران دمکرده و کمی روغن رولها رو آغشته کنید(اضافه کردن زعفران کاملا سلیقه ایه و لزومی نداره)
  4. فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و بعد از ده دقیقه که داغ شد ظرف حاوی بورکها را در طبقه وسط فر بگذارید و حدود نیم ساعت زمان بدید تا بورکها طلایی شوند. شما میتوانید بورک اسفناج را گرم یا سرد سرو کنید نوش جان

یاداشت دستور تهیه

انتخاب مواد میانی کاملا سلیقه ایه و بستگی به ذائقه خودتون داره
از پنیر پیتزا هم میتونید استفاده کنید ولی چون پف میکنه ممکنه خمیرتون رو پاره کنه پس رولهاتونو خیلی سفت نپیچید‌.
در صورت دلخواه میتونید رولهای آماده رو در روغن سرخ کنید که قطعا خیلی خوشمزه میشه ولی کالریش بالا میره و کمی چرب و چیلی تره

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد