بورک گوشت و قارچ

فصل: 
Featured Chef شراره خسروی

طرزتهیه بورک گوشت و قارچ مواد لازم بورک گوشت و قارچ تهیه درمنزل بورک گوشت و قارچ

آسان
تقریبا ارزان

بورک گوشت و قارچ
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

بورک گوشت و قارچ

  • 1 بسته بورک مستطیلی
  • 500 گرم گوشت چرخ کرده
  • 2 عدد پیاز
  • 500 گرم قارچ
  • 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • فلفل زردچوبه پودر پاپریکا و نمک به میزان لازم

طرز تهیه

  1. اول پیاز رو ریز خرد کرده و تفت میدیم تا طلایی بشه. بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم و زرچوبه و فلفل و نمک و رب رو هم اضافه میکنیم و آب میریزیم
  2. دو لیوان تا گوشت پخته بشه بعد قارچها رو ریز خرد میکنیم و اضافه میکنیم و میذاریم تا کامل آبش کشیده بشه. بعد خمیر یوفکا ی مستطیل شکل رو باز میکنیم و اندازه دوقاشق از این مواد رو روی خمیر یوفکا میریزیم
  3. از بغل خمیر رو روی مواد تا میکنیم و خمیر رو رول میکنیم همینطور تا آخر. بعد برای رومال هم یک عدد زرده تخم مرغ رو میزنیم با کمی خامه یا ماست مخلوط میکنیم و بعد با فرچه میمالیم روی بورکها و میذاریم توی فر طبقه وسط به مدت نیم ساعت. بعد برای روی بورکها هم 5 دقیقه روی فر رو روشن میکنیم تا طلایی بشه. نوش جان

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 578 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد