بورک با فيله گوساله

فصل: 

طرزتهیه بورک با فيله گوساله مواد لازم بورک با فيله گوساله تهیه درمنزل بورک با فيله گوساله

آسان
تقریبا گران

بورک با فيله گوساله
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

بورك با فيله گوساله

  • 300 گرم فیله گوساله
  • 2 عدد پیاز
  • 200 گرم قارچ
  • زردچوبه فلفل سياه وقرمز پودر دارچين به مقدار لازم
  • پودر زنجبيل وكمي ادويه كاري ونمك
  • 1 قاشق غذاحوری رب گوجه فرنگی
  • 3 قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
  • خمیر یوفکا به مقدار لازم
  • 2 عدد سفیده تخم مرغ
  • پنیر پیتزا و کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. فیله گوساله رو باریک و به اندازه 3 سانت برش زدم با پياز تفت دادم قارچ سرخ كرده هم اضافه كردم وادويجات فراوون زدم مثل زردجوبه فلفل سياه وقرمز پودر دارچين كمي پودر زنجبيل وكمي ادويه كاري ونمك وتفت دادم
  2.  رب گوجه فرنگي اضافه كردم ويه تفت كوچولو دادم وسه قاشق جعفري ريز شده به گوشت اضافه كردم واز خمير يوفكا مثلثي استفاده كردم
  3. دو لايه خمير روي هم گذاشتم وبا فرچه سفيده تخم مرغ روي خمير زدم كه ضمن پيچوندن چسبندگي داشته باشه وبورك باز نشه از مواد روي خمير گذاشتم وكمي هم پنير پيتزا روش ريختم ورول كردم ورويه ي آنرا با زرده تخم مرغ كه كمي شير مخلوطش كرده بودم رومال زدم
  4. بعد كنجد روشون پاشيدم ودر فر با دماي 180 تا زماني كه رويه اش رنگ بگيره گذاشتم

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 722 کیلو کالری

نظر

5
جمعه, 07 ارديبهشت 1397
آورین - مصیب

ثبت نظر

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد