برگر پارمسان با بیکن مرغ و سیر

فصل: 
توسط

برگر ها را در داخل نان ها قرار داده ،با چاشنی مورد نظر ادویه دار کرده و میل کنید

آسان
تقریبا ارزان

برگر پارمسان با بیکن مرغ و سیر
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 20دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

ادویه ها

  • به مقدار لازم نمک ،فلفل ،پودر سیر و پودر پیاز
  • 1/4 قاشق غذا خوری پودر سیر
  • 1/4 قاشق غذا خوری جعفری خشک

  • 460 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1/4 فنجان پنیر پارمسان تازه رنده شده برای هر برگر
  • 1 عدد بیکن پخته شده ترد برای هر برگر
  • 3 قاشق غذا خوری کره ذوب شده

طرز تهیه

  1. ابتدا فر را با دمای 425 درجه پیش گرمایش نمایید.

    گوشت را با نمک ،فلفل ،پودر سیر و پودر پیاز مزه دار کرده و به 3-4 قسمت تقسیم کرده وبه شکل گرد در می آوریم
  2. گریل را با دمای نسبتا بالا گرم کنید.زمانیکه داغ شد برگرها را روی آن قرار دهید.به مدت 5 تا 6 دقیقه بپزد و بعد گوشت را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز به مدت 3-4 دقیقه بپزد.
  3. در یک کاسه کوچک ،کره ذوب شده ،پودر سیر و جعفری خشک را با هم مخلوط میکنیم.مقداری از مخلوط کره را روی هر نان میریزیم و به مدت 5-6 دقیقه در دردمای 400 درجه قرار میدهیم تا برشته شود .میتوانید نان ها را در فویل پیچیده روی گریل نیز قرار بدهید.
  4. زمانیکه برگر ها آماده شد ،روی هر کدام یک چهارم فنجان پنیر پارمسان و یک تکه بیکن ترد پخته شده قرار دهید.
  5. برگر ها را در داخل نان ها قرار داده ،با چاشنی مورد نظر ادویه دار کرده و میل کنید.

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: استخدام و کاریابی