بیسکویت گندم سیاه با دانه بلوط

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه بیسکویت گندم سیاه با دانه بلوط

آسان
تقریبا ارزان

بیسکویت گندم سیاه با دانه بلوط
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

بیسکویت گندم سیاه با دانه بلوط

  • 1/2 پیمانه آرد گندم سیاه
  • 1/2 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1/3 پیمانه شکر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/2 پیمانه در دمای اتاق کره
  • 1 عدد بزرگ زرده تخم مرغ
  • 1/4 پیمانه بو داده دانه بلوز

طرز تهیه

  1. طبقه را در یک سوم بالایی فر قرار دهید و فر را با دمای 325 درجه فارنهایت داغ کنید. 
  2. آرد ها و شکر و نمک و بکینگ پودر را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
  3. کره را در کاسه یک همزن رومیزی بریزید و با سر پارویی بزنید تا خامه ای شود. زرده تخم مرغ را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید تا خوب مخلوط شود. همزن را متوقف کنید و دیواره های ظرف را بتراشید که مطمئن شوید کره و زرده کاملاً مخلوط شده اند. مواد خشک را در دو نوبت اضافه کنید و با سرعت پایین بزنید. بلوط بو داده را به همراه نوبت دوم مخلوط آرد اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود. خمیر حالت خشکی دارد.
  4. مقادیری به اندازه یک قاشق غذاخوری سر پر از خمیر را گلوله کنید و به فاصله 4 سانتی متر از هم داخل سینی فری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.
  5. شیرینی ها را 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که لبه هایشان کمی قهوه ای شود در فر بپزید. شیرینی ها زیاد قهوه ای نمی شوند ولی 20 دقیقه پخت در فر برایشان کافی است.
  6. آنها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید بیسکویت ها 10 دقیقه در سینی خنک شوند سپس آنها را روی توری فلزی بچینید تا کاملاً خنک شوند.  
  7.  

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد