براونی وگن

گروه: 
فصل: 
توسط

ممممم...براونی وگن! این براونی ها خیلی هم چسبنده هستند که از نظر من بسیار خوب است. اما اگر می خواهید که براونیتان اندکی سفت تر باشد، باید بیشتر از زمان گفته شده، آن ها را بپزید. این شیرینی برای کسانی که به تخم مرغ یا لبنیات آلرژی دارند، هم بسیار مناسب است

آسان
تقریبا ارزان

براونی وگن
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 50دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

ادویه ها

  • 3 قاشق چای خوری نمک

  • 2 فنجان آرد سفید
  • 2 فنجان شکر
  • 3/4 فنجان پودر کاکائوی تلخ
  • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1 فنجان آب
  • 1 فنجان روغن نباتی
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

طرز تهیه

  1. از قبل فر را تا دمای 175 درجه سانتیگراد داغ کنید.
  2. آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید و هم بزنید. آب، روغن نباتی و وانیل را بریزید و تا زمانی که به خوبی مخلوط شوند، هم بزنید. در ظرف پخت کیک 33×22 به یک اندازه مایع براونی بریزید.
  3. به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر، که از قبل آن را داغ کرده اید، بپزید تا زمانی که سطح براونی دیگر براق نباشد. اجازه دهید که براونی ها 10 دقیقه قبل از بریدن خنک شوند.
  4. ترجمه شده ازسايت :allrecipes.com

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 284 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 1.8گرم
  • سدیم(میلیگرم): 169میلی گرم
  • کربوهیدرات: 39.2گرم
  • چربی: 14.3گرم
  • پروتئین: 2.4گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد