شیرینی شکر قهوه ای

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی شکر قهوه ای در منزل

خیلی آسان
ارزان

شیرینی شکر قهوه ای
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی شکر قهوه ای

  • 2 پیمانه آرد همه منظوره
  • 2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری آسیاب شده دارچین
  • 1/2 قاشق چایخوری آسیاب شده زنجبیل
  • 180 گرم، نرم شده کره
  • 1 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ

طرز تهیه

  1. آرد و جوش شیرین و نمک و دارچین و زنجبیل را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
  2. کره و شکر قهوه ای را در کاسه یک همزن رومیزی بریزید و 3 تا 5 دقیقه با سر پارویی بزنید تا سبک و پفکی شود.
  3. همزن را متوقف کنید و دیواره های ظرف را بتراشید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و 1 دقیقه با سرعت متوسط بزنید.
  4. مواد خشک را یک جا به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با سرعت کم بزنید تا خمیر شکل بگیرد و آرد محو شود. همزن را متوقف کنید و با کاردک یک هم دیگر بزنید. وقتی آرد کاملاً مخلوط شد، روی کاسه را با پوشش پلاستیکی (آنی) بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  5. طبقه ها را در یک سوم بالایی و وسطی فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  6. مقادیری به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر را داخل سینی فر بریزید. شیرینی ها را 10 تا 12 دقیقه تا زمانی که دور لبه هایشان کمی قهوه ای شود در فر بپزید.
  7. آنها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید شیرینی ها 5 دقیقه در سینی خنک شوند سپس آنها را روی توری فلزی بچینید تا کاملاً خنک شوند.  شیرینی ها را تا 5 روز در دمای اتاق در ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد