شیرینی خرده شکلاتی با نارگیل بو داده و کره قهوه ای

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی خرده شکلاتی با نارگیل بو داده و کره قهوه ای

خیلی آسان
ارزان

شیرینی خرده شکلاتی با نارگیل بو داده و کره قهوه ای
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی خرده شکلاتی با نارگیل بو داده و کره قهوه ای

  • 1 پیمانه آب شده و قهوه ای شده کره
  • 1 پیمانه شکر دانه ریز
  • 3/4 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1 قاشق غذاخوری وانیل
  • 2 1/2 پیمانه آرد همه منظوره
  • 3/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 3/4 قاشق چایخوری نمک نصف
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 1/4 پیمانه رنده شده نارگیل
  • 1 پیمانه تکه شده شکلات تلخ

طرز تهیه

  1. طبقه ها را در یک سوم بالایی و وسطی فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. نارگیل رنده شده را کف یک سینی فر پخش کنید و 6 دقیقه تا زمانی که قهوه ای و معطر شود در فر قرار دهید تا بو داده شود. نارگیل را از فر بیرون بیاورید و در یک کاسه کوچک بریزید و بگذارید خنک شود.
  3. کره را در یک روغن دان متوسط بریزید و کره را روی شعله متوسط آب کنید و تابه را گاهی بچرخانید.
  4. کره در حین پخت کف می کند و حباب می زند و صدا می دهد که نشانه خوبی است و یعنی آب کره دارد بخار می شود. وقتی دیگر صدا نمی داد حواستان خوب به کره باشد. کره شروع به قهوه ای شدن می کند و عطر آن را حس می کنید. وقتی خوب قهوه ای شد بلافاصله آن را به همراه ذرات قهوه ای داخل یک کاسه کوچک بریزید. به این شکل کره دیگر نمی پزد و نمی سوزد. بگذارید 20 دقیقه خنک شود.
  5. آرد و جوش شیرین و نمک را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  6. شکر دانه ریز و شکر قهوه ای را در کاسه یک همزن رومیزی که سر پارویی را به آن وصل کرده اید بریزید. کره قهوه ای را اضافه کنید و 2 دقیقه با سرعت متوسط بزنید. شکر ممکن است حالت دانه دانه پیدا کند که مشکلی نیست.
  7. تخم مرغ و زرده را اضافه کنید و 2 دقیقه با سرعت متوسط بزنید. مخلوط باید یکدست و براق شود. وانیل را اضافه کنید و بزنید.
  8. همزن را روی درجه پایین بگذارید و مخلوط مواد خشک را اضافه کنید و فقط آنقدر بزنید که مخلوط شود. کاسه را از همزن جدا کنید و با استفاده از یک کاردک نارگیل بو داده و خرده شکلات را در کاسه بریزید و هم بزنید. خمیر غلیظ خواهد بود.
  9. می توانید بلافاصله شیرینی ها را بپزید یا خمیر را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
  10. مقادیری به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر را به شکل گلوله در بیاورید و داخل سینی فر بچینید. شیرینی ها را 10 تا 12 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند ولی وسطشان کمی نرم باشد در فر بپزید. شیرینی ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید 5 دقیقه در سینی خنک شوند سپس آنها را روی توری فلزی بچینید که کاملاً خنک شوند.
  11. شیرینی ها را در ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد