شیرینی خرده شکلاتی با کره قهوه ای و گردو

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی خرده شکلاتی با کره قهوه ای و گردو در منزل

آسان
تقریبا ارزان

شیرینی خرده شکلاتی با کره قهوه ای و گردو
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی خرده شکلاتی با کره قهوه ای و گردو

  • 2 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 پیمانه نرم شده تا دمای اتاق کره
  • 1 پیمانه شکر قهوه ای
  • 2 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 قاشق چایخوری ملاس
  • 1/2 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 عدد بزرگ زرده تخم مرغ
  • 1/2 پیمانه درشت خرد شده گردو
  • 1 پیمانه خرده شکلات کم شیرین
  • نمک دریایی برای روی شیرینی

طرز تهیه

  1. آرد و نمک و جوش شیرین را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
  2. نصف پیمانه کره را در یک تابه ی متوسط بریزید و کره را روی شعله متوسط آب کنید و تابه را گاهی بچرخانید.
  3. کره در حین پخت کف می کند و حباب می زند و صدا می دهد. وقتی دیگر صدا نمی داد حواستان خوب به کره آب شده باشد و باز هم تابه را بچرخانید. عطر کره بلند می شود و ذرات قهوه ای کف تابه شکل می گیرند.
  4. وقتی ذرات کهربایی شدند (حدود 2 و نیم تا 3 دقیقه بعد از توقف صدا) کره را از روی شعله بردارید و بلافاصله به همراه ذرات قهوه ای داخل یک کاسه کوچک بریزید. به این شکل کره دیگر نمی پزد و نمی سوزد. بگذارید 20 دقیقه خنک شود.
  5. باقی کره نرم شده را با شکر قهوه ای در کاسه یک همزن رومیزی بریزید و 3 دقیقه با سر پارویی بزنید تا خامه ای و کم رنگ و پفکی شود.
  6. ملاس و وانیل را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود.
  7. وقتی کره قهوه ای کمی خنک شده، آن را تماماً داخل مخلوط کره و شکر بریزید. شکر دانه ریز را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید تا خوب مخلوط شود. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بزنید.
  8. همزن را متوقف کنید و دیواره های ظرف را بتراشید و ببینید همه چیز مخلوط شده باشد.  مخلوط آرد را یک جا اضافه کنید و با سرعت پایین فقط آنقدربزنید تا آرد مخلوط شود. 
  9. ظرف را از همزن جدا کنید و خرده شکلات سفید و گردو را اضافه کنید و با کاردک هم بزنید.
  10. خمیر را با ملاقه داخل یک تکه کاغذ روغنی یا پوشش پلاستیکی (آنی) بکشید. آن را کمی صاف کنید تا شبیه یک صفحه ضخیم شود و حد اقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  11. طبقه ها را در یک سوم وسطی و بالایی فر قرار دهید و آن را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید.
  12. مقادیری به اندازه ی 2 قاشق غذاخوری از خمیر را به شکل گلوله در بیاورید و به فاصله 5 سانتی متر از هم داخل یک سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید و روی شیرینی ها نمک دریایی بپاشید.
  13. شیرینی ها را 12 تا 14 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. آنها را از فر در بیاورید و بگذارید حداقل 5 دقیقه در سینی فر بمانند تا خنک شوند.
  14. بهتر است شیرینی ها ظرف 3 روز پس از پخت میل شوند.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد