نان گلدانی عسلی با پنیر بری گردو و کرنبری

فصل: 
توسط

اشپزي نوشيدني دستورتهيه و اموزش تهيه در منزل نان گلدانی عسلی با پنیر بری گردو و کرنبری

آسان
تقریبا ارزان

نان گلدانی عسلی با پنیر بری گردو و کرنبری
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 11دقیقه

مواد لازم

برای 8 نفر

  • 4 قاشق غذا خوری عسل
  • 220 گرم پنیر بری
  • 1/2 فنجان گردوی خرد شده
  • 6 قاشق غذا خوری کرنبری خشک شده
  • 1 قاشق غذا خوری رب فلفل چیپتوله
  • 30 عدد نان گلدانی آماده
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
  • 3 قوطی کنسرو فلفل چیپتوله کنسروی برای رب فلفل
  • 1/4 فنجان عصاره مرغ یا آب برای رب فلفل

طرز تهیه

  1. در یک روغن دان کوچک، عسل را کمی حرارت دهید و آن را با رب فلفل چیپتوله و نمک و فلفل مخلوط کنید. گردو ها و کرنبری را اضافه کنید و هم بزنید. ظرف را از روی شعله بردارید.

  2. پنیر بری را به شکل مکعب هایی به ضلع 1 سانتی متر برش دهید. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید.
  3. نان های گلدانی را در قالب داخل یک سینی فر قرار دهید و آنها را به صورت مساوی با مکعب های پنیر پر کنید. روی آنها به طور مساوی مخلوط عسل را بریزید و 5 تا 7 دقیقه تا زمانی که پنیر آب شود در فر بپزید و داغ سرو نمایید.

  4. برای رب فلفل چیپتوله: فلفل ها را پاک کنید و همه ی تخم ها را در بیاورید. آنها را با عصاره ی مرغ یا آب داخل مخلوط کن بریزید.
  5. آنقدر بزنید تا خوب مخلوط شوند. این رب را میتوان تا هفته ها در یخچال نگهداری کرد و پایه ی مناسبی برای درست کردن سس فلفل چیپتوله یا طعم دادن به غذاهای دیگر نیز به شمار می رود.


    ترجمه شده از سايت:honey.com

    Copyright (c) :honey.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد