نان با مغز بادام

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم نان با مغز بادام

تقریبا مشکل
تقریبا گران

نان با مغز بادام
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 5دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

نان با مغز بادام

  • 500 گرم آرد
  • 1/2 عدد خمیر مایه خیس(یا یکی دو قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری)
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 150 میلی لیتر شیر ولرم
  • 30 گرم شکر
  • 1 پنس نمک
  • 1/2 عدد پوست لیمو رنده شده

برای داخل نان

  • 100 میلی لیتر شیر
  • 3 قاشق غذاخوری عسل
  • 1 لیوان اسانس بادام
  • 200 گرم بادام پودر شده
  • 2 قاشق غذاخوری شکر

برای روش

  • 1 قاشق مرباخوری کره (مارگارین)
  • پودر شکر

طرز تهیه

  1. شیر، شکر و خمیر مایه خیس یا خشک رو مخلوط کنین و 10 دقیقه بزارین بمونه تا حل شن،بقیه موادو بجز آرد اضافه کنین و مخلوط کنین و در آخر آرد رو اضافه کنین و خوب ورز بدین، بعد روشو با پارچه یا حوله نم بپوشونین و حداقل نیم ساعت بزارین جای ولرم تا بیاد.
  2. مواد داخلشو مخلوط کنین، طوریکه زیاد آبکی نباشه.با وردنه خمیر رو به شکل مستطیل باز کنین(به اندازه قالبتون)(سطح کارتون زیاد آردی نباشه، خیلی کم)،سپس مواد داخلشو روش یکنواخت بمالین
  3. از دو طرف رول کنین طوریکه مثل عکس شه.قالبتون روغن بمالین و خمیر رو داخلش بزارین، در فر گرم شده 180 درجه 45 دقیقه بپزین. وقتی هنوز گرمه، روش کره یا مارگارین بمالین و پودر شکر الک کنین.همراه نسکافه سرو کنید

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 422 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد