نان توتک

فصل: 
Featured Chef خانم ایزد یار

طرزتهیه نان توتک مواد لازم نان توتک به خانه برمیگردیم نان توتک

آسان
تقریبا ارزان

نان توتک
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 10دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

نان توتک

  • 2 لیوان آرد
  • 1 قاشق سوپخوری خمیر مایه
  • 1/2 لیوان شکر
  • 1/4 لیوان آب
  • 3 قاشق سوپخوری ماست
  • 1/4 لیوان روغن جامد
  • 1 قاشق چایخوری بهبود دهنده
  • مواد برای رومال زرده تخم مرغ ومقداری خامه

طرز تهیه

  1. ابتدا شکر و آب را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار میدهیم تا شکرها داخل آب حل شود. سپس در ظرفی دیگر آرد، مایه خمیر، بهبود دهنده رو مخلوط کرده
  2. وسط مواد را باز کرده شیره که درست کردیم و روغن و ماست که به دمای محیط رسیده رو اضافه میکنیم و ورز میدهیم. اجازه میدهیم خمیر استراحت کند تا زمانی که حجمش دو برابر بشود.
  3. حالا خمیر را از ظرف خارج کرده با وردنه باز می کنیم قالب میزنیم و دوباره اجازه میدهیم ور بیاید. وقتی خمیرهای ور آمده حاضر شدند و حجمشان دو برابر شد حالا خمیرها رو رومال زده طرح میزنیم 
  4. داخل فر قرار داخل فر از قبل گرم شده قرار میدهیم ‌دمای فر 170 درجه باید باشه تا زمانی که روی نانها طلایی شود

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 479 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد