نان قندي

فصل: 
توسط

طرزتهیه نان قندي مواد لازم نان قندي تهیه خانگی نان قندي

آسان
تقریبا ارزان

نان قندي
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

نان قندي

  • 100 گرم آرد
  • 1/3 پیمانه پودر قند
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر هل
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 50 گرم روغن جامد یا کره آب شده
  • 1/4 پیمانه آب
  • کنجد به میزان لازم برای تزئین

طرز تهیه

  1. فر را با درجه 200 سانتیگراد یا 400 فارنهایت از 15 دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شودپودر قند و روغن یا کره آب شده (به روش بن ماری) را با همزن یا ویسک مخلوط کنی
  2. آب را اضافه کنید و سپس بیکینگ پودر و پودر هل را اضافه کنید و مخلوط کنید.آرد را کم کم بیافزایید و مواد را یک دقیقه مخلوط کنید.
  3. یک قالب 20 در30 را چرب کنید و خمیر را به ضخامت 2 میلیمتر پهن کنید. يا هم بشكل گرد داخل قالب پهن كنيد
    با چنگال سطح خمیر را سوراخ کنید .و تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و با برس سطح خمیر بمالید و سپس به میزان لازم کنجد بپاشید.
  4. قالب را 15 دقیقه در طبقه وسط بگذارید 15 دقیقه دیگر گریل را روشن کنید تا نان قندی طلایی شود.بعد از طلایی شدن نان اگر دوست دارید نان قندی نرم شود بلافاصله آن را در ظرف در بسته بگذارید.
  5. در غیر این صورت اجازه دهید تا در محیط باز خشک شود.

یاداشت دستور تهیه

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد