نان رولت خامه ای

فصل: 
توسط
Featured Chef فاطمه صادق پ

طرزتهیه ومواد لازم نان رولت خامه ای

آسان
تقریبا ارزان

نان رولت خامه ای
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 50دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

نان رولت خامه ای

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 100 گرم آرد
  • 100 گرم شکر
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • وانیل کمی
  • 1 قاشق سوپ خوری عسل
  • خامه قنادی به مقدار لازم
  • پودر قند به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کردم . سفیده ها رو با همزن زدم تا فرم بگیره .
    زرده ها رو با وانیل و شکر زدم تا کاملن کرم رنگ و غلیظ شد ، عسل رو اضافه کردم( کاربردش فقط تغییر رنگ ظاهری رولته میتونید نریزید )
  2. سفیده رو به زرده اضافه کردم در آخر ب پ و آردو الک کردم و کامل مخلوط کردم.
    خمیر آماده رو رو داخل سینی سی در چهل که کاغذ روغنی گذاشتم ریختم و دو سه بار سینی رو به میز کار کوبیدم تا حباب های اضافه خارج بشه و در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه به مدت تقریبی 10 دقیقه قرار دادم.
    البته در فرهای مختلف متفاوته ، بهتره چک کنید تا نون رولتتون خشک نشه چون موقع رول کردن می شکنه .
  3. در آخر می تونید سی ثانیه گریل رو روشن کنید تا کمی روی اون رنگ بگیره
    بعد از اینکه بیرون آوردید یه سینی دیگه روی اون قرار بدید تا هم کمی خنک بشه و هم خشک نشه .
  4. روی پارچه تمیزو پودر پاشیدم و رولت رو روی پودر قند برگردوندم و رول  کردم و داخل یخچال گذاشتم تا زمانیکه خنک شد.
    بعد از خنک شدن رولت رو باز و داخل رولت رو خامه کشی کردم و دوباره رول کردم و به دلخواه دیزاین کردم.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 504 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد