نان کدوحلوایی چیزکیکی

فصل: 
توسط

بیسکویت های خنک شده در یخچال باعث می شوند نتوان در مقابل این نان کدو حلوایی شیرین و چسبناک مقاومت کرد. درست کردن آن هم بسیار ساده است. بگذارید خنک شود و چند قطره رویه ی افرا روی آن بچکانید و از طعم لذیذ پائیزی لذت ببرید

تقریبا مشکل
تقریبا گران

نان کدوحلوایی چیزکیکی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 25دقیقه

مواد لازم

برای 9 نفر

مواد لازم جهت تزيين:

  • 1 فنجان شکر قنادی پودری (خاکه قند)
  • 2 قاشق غذا خوری شربت افرا (ترجیحاً شربت افرای طبیعی)
  • 1/4 قاشق چای خوری وانیل
  • 2 قاشق غذا خوری شیر

  • 1/2 فنجان شکر دانه ریز
  • 2 قاشق غذا خوری ادویه پای کدوحلوایی
  • 1 فنجان شکر قهوه ای
  • 1/2 فنجان کره آب شده
  • 1 فنجان کدوحلوایی
  • 240 گرم پنیر خامه ای
  • 1 کیلوگرم خمیر بیسکویت شیرکره ای (یا بیسکویت مورد علاقه ی شما)
  • 1/2 فنجان خرده شکلات کم شیرین (یا نوع مورد علاقه)

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. کف یک قالب کیک تو خالی با ظرفیت 6 پیمانه را با اسپری آشپزی چرب کنید.

  2. در یک کیسه زیپ کیپ بزرگ، شکر دانه ریز و ادویه پای کدو حلوایی را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

  3. در یک روغن دان یک لیتری شکر قهوه ای، کره، کدو حلوایی و پنیر خامه ای را روی شعله ی متوسط حرارت دهید و گاهی هم بزنید تا کره آب شود. مخلوط را با همزن بزنید تا تقریباً یکدست شود. اگر چند تکه درشت پنیر باقی بماند اشکالی ندارد.

  4. 1 قوطی خمیر بیسکویت را به شکل 10 بیسکویت در بیاورید. هر بیسکویت را چهار قسمت کنید. وسط هر قسمت خمیر یک تکه شکلات قرار دهید و خمیر را به صورت توپ دربیاورید به شکلی که تکه شکلات را بپوشاند. تکه های بیسکویت را داخل کیسه شکر قرار دهید تا به آن آغشته شود. وقتی به شکر آغشته شدند آنها را در قالب کیک بچینید.

  5. قوطی دوم خمیر را باز کنید، چهار قسمت کنید و هر قسمت را به صورت توپی لوله کنید. تکه های بیسکویت را داخل کیسه قرار دهید تا به شکر آغشته شوند سپس به همراه توپ های خمیری با مغز شکلات داخل قالب قرار دهید.

  6. نصف مخلوط کدوحلوایی را روی بیسکویت های داخل قالب بریزید.

  7. 2 قوطی خمیر بیسکویت باقیمانده را مثل قبلی ها برش دهید و لوله کنید و داخل قالب بچینید. باقی مخلوط کدو حلوایی را روی آنها بریزید. قالب را داخل یک سینی فر قرار دهید تا اگر چکه کرد فر کثیف نشود.

  8. 35 تا 40 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شود در فر بپزید.
    بگذارید 5 دقیقه در قالب بماند و خنک شود.

  9. برای رویه:
    در یک کاسه ی کوچک شکر پودری، شربت افرا، وانیل و 1 قاشق غذاخوری شیر را مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند و به غلظت مناسب رسند. در صورت نیاز باز هم شیر اضافه کنید.

  10. مرحله نهایی:
    یک بشقاب مقاوم در برابر حرارت را روی قالب قرار دهید. بشقاب و قالب را برگردانید. قالب را جدا کنید. بگذارید 10 تا 15 دقیقه خنک شود سپس رویه را قطره قطره روی کیک بچکانید و گرم سرو کنید. باقیمانده ی آن را در یخچال نگهداری کنید.
  11. ترجمه شده از سايت :tidymom.net
  12. Copyright (c) : tidymom.net
  13. نان کدوحلوایی چیزکیکی

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد