نان خامه ای چورو با فیلینگ دارچینی

فصل: 

طرزتهیه نان خامه ای چورو با فیلینگ دارچینی مواد لازم نان خامه ای چورو با فیلینگ دارچینی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

نان خامه ای چورو با فیلینگ دارچینی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 15دقیقه

مواد لازم

برای 5 نفر

نان خامه ای چورو با فیلینگ دارچینی

  • 3/4 پیمانه آرد
  • 3/4 پیمانه آب
  • 6 قاشق غذاخوری کره که هر کدوم به 6 قسمت تقسیم کردین
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ هم دمای اتاق

روی نان ها

  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 قاشق غذاخوری عسل

فیلینگ دارچینی

  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/5 پیمانه خامه پرچرب
  • 1 پنس نمک

طرز تهیه

  1. فر رو در دمای 218-220 درجه بزارین، سینی فر رو چرب کنین کمی و یا کاغذ روغنی بزارین.آب، نمک و کره رو داخل قابلمه بریزین و روی حرارت متوسط به بالا بزارین و بعضا هم بزنین تا بجوشه
  2. بعد سریع از روی حرارت بردارید و کل آرد رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد دوباره روی حرارت بزارین و 1-2 دقیقه با قاشق چوبی مخلوط کنین، تا خمیر نرمی بشه و جنع و جور شه، بعد از روی حرارت بردارید و داخل کاسه بزارین و 5 دقیقه صبر کنین
  3. بعد 3 تا از تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هر سری خوب هم بزنید تا نرم و درخشان شه.بعد داخل قیف ماسوره بریزین.بعد به اندازه دایره های 4 سانتیمتری با ارتفاع 4 سانتیمتر، روی سینی فر بزارین که آماده کردین.بعد با انگشت خیس روشونو مرتب کنید.
  4. سپس 1 تخم مرغ باقیمانده رو با 1 قاشق چایخوری آب هم بزنین و با فرچه روی خمیر ها بمالین و 5 دقیقه در فر بپزین. بعد درجه فر رو 180 درجه بزارین و 30 دقیقه بپزین تا پف کنن و قهوه‌ای طلایی شن.بعد فر رو خاموش کنین و 10 دقیقه در فر نگه دارین بعد دربیارین و روی سیم بزارین تا کاملا سرد شن.
  5. بعد که سر شدن، فر رو در دمای 180 درجه بزارین، عسل رو در مایکروویو بزارین تا شروع کنه به جوشیدن (20 ثانیه با درجه زیاد)،بعد روی نان ها عسل بمالین و مخلوط دارچین و شکر بپاشین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و در فر گرم شده، بمدت 5 دقیقه بپزین. بعد دربیارین و نیم ساعت استراحت بدین تا سرد شن.
  6. خامه و نمک رو با سرعت متوسط به بالای همزن بزنین تا پفی شه، آروم آروم پودر شکر و دارچین رو اضافه کنین و بزنین تا فرم بگیره.اگه از خامه قنادی استفاده میکنین، کافیه به خامه نمک و دارچین بزنین و اونقدر بزنین تا هیچ یخی نمونه توش و خوب فرم بگیره.
    بعد از بالا یا پایین نانها، با استفاده از قیف ماسوره، فیلینگ بدین خوب.

یاداشت دستور تهیه

میتونین بجای خامه، از خامه قنادی منجمد شده استفاده کنید، فقط اونوقت پودر قند رو حذف کنید و فقط مقداری بزنین که لازمه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 659 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد