نان پنیر و سبزی مجلسی

فصل: 

طرزتهیه نان پنیر و سبزیِ مجلسی مواد لازم نان پنیر و سبزیِ مجلسی

آسان
تقریبا ارزان

نان پنیر و سبزی مجلسی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 10دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

نان پنیر و سبزیِ مجلسی

  • 350 گرم آرد
  • 7 گرم خمیرمایه 1 قاشق مرباخوری (7 گرم)
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 3/4 پیمانه شیر گرم
  • 1/4 پیمانه روغن مایع

رومال کردن نان

  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری شیر

داخل نان

  • 100 گرم سبزی خوردن
  • 100 گرم پنیر لیقوان

طرز تهیه

  1. سایت نوشیدنی دستورتهیه  نان پنیر و سبزیِ مجلسی خمیر مایه خشک و شکر را داخل شیر گرم (دمای شیر باید به اندازه ای باشد که وقتی انگشت تان را داخل شیر می کنید، دست تان را نسوزاند) بریزید و سر ظرف را ببندید و 10 دقیقه در یک جای گرم بگذارید تا خمیر مایه فعال شود.داخل یک کاسه بزرگ خمیر مایه فعال شده و تخم مرغ و نمک و روغن مایع را خوب با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.
  2. حالا آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد (بهخمیرتان بیش از اندازه آرد اضافه نکنید، چون خمیرتان سفت می شود).این خمیر را 10 دقیقه خوب ورز بدهید تا سطحش صاف و کاملا نرم شود. یک کاسه بزرگ را چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید و روی کاسه را با پلاستیک فریزر یا پارچه تمیز بپوشانید و در یک جای گرم حدود یک ساعت ونیم استراحت بدهید.
  3. فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. الان خمیرتان استراحت لازم را انجام داده و حجم آن دو برابر شده است. با مشت حجمش را بخوابانید و به اندازه سه دقیقه خوب ورز دهید.برای قالب زدن اینخمیر به دو قالب گرد 6 و 9 سانتی متری احتیاج دارید.
  4. خمیرتان را به ضخامت یک سانتی متر با وردنه روی سطح کار پهن کنید (برای اینخمیر نیازی نیست سطح کار آرد پاشی شود). اول با قالب 9 سانتی متری قالب بزنید بعد قالب 6 سانتی متری را داخل قالب 9 سانتی متری بگذارید و یک دایره از خمیر درست کنید. با این تفاسیر شما الان یک دایره به قطر 6سانتی متر دارید و یک حلقه تو خالی 9سانتی متری.نان پنیر و سبزیِ مجلسی
  5. حالا حلقه 9 سانتی متری را به صورت مارپیچ بپیچانید و بعد دور دایره 6سانتی متری بگذارید؛ درست مانند یک دیوار. همه خمیرها را به همین صورت درست کنید و داخل سینی فر با فاصله بچینید. روی نان ها را با پارچه تمیز بپوشانید تا 15 دقیقه دیگر استراحت کند. به این صورت حجم خمیر دوباره دوبرابر می شود.
  6. حالا برای رومال کردن نان، زرده را با شیر مخلوط کرده و با برس روی نان ها را به زرده آغشته کنید و اگر تمایل دارید تخم خرفه یا کنجد روی نان ها بپاشید.نان ها را داخل فر بگذارید تا به مدت 25 تا 30 دقیقه خوب برشته شوند. برای خوشرنگ شدن آنها می توانید گریل بالای فر را هم روشن کنید.
  7. همین که نان ها طلایی شد گریل را خاموش کنید، از فر درآورده و روی پنجره سیمی خنک کنید. در این فاصله که نان ها خنک می شوند، می توانید مواد داخل آنها را آماده کنید.برای این کار سبزی خوردن را حسابی ساطوری کنید. پنیر را اضافه کنید و با چنگال این دو را به خورد هم بدهید. داخل نان ها را با مخلوط پنیر و سبزی پر کنید و در ظرف سرو بچینید نان پنیر و سبزیِ مجلسی

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 388 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد