نان بربری خانگی

گروه: 
فصل: 

نان بربری خانگی اموزش تهیه نان بربری خانگی رسپی نان بربری خانگی 

آسان
تقریبا ارزان

نان بربری خانگی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

نان بربری خانگی

  • 500 گرم آرد گندم مخصوص پخت نان
  • 5 گرم نمک
  • 10 گرم مخمر خشک فوری
  • 10 گرم شکر
  • 2 گرم بهبوددهنده ( از لوازم قنادی ها میتونید بگیرید)
  • 350 گرم آب ( 320 الی 350 گرم )
  • 10 گرم کره (10 الی 20 گرم ) اختیاری

طرز تهیه

  1. نان بربری خانگی
  2. خمیرگیری :
    کل مواد خشک رو باهم مخلوط کنید بعد آب رو کم کم به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید. شکل خمیر که گرفت کره رو هم بهش اضافه میکنید.

  3. نگران شلی خمیر نباشید کلا خمیرش کمی شل باید باشه.

  4. با دست حدوده ۱۰ دقیقه خمیر رو ورز میدین (انگار دارین مثل قدیمها تو تشت لباس میشورین.) اگر خمیر به دستتون هم چسبید ایرادی نداره ورز دادن رو ادامه بدین.

  5. بعد از ۱۰ دقیقه ورز دادن روی خمیر را با یک پارچه بکشین و ۱۰ دقیقه بزارید استراحت کنه.

  6. بعد از استراحت خمیر رو به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید و طبق شکل چانه کنید . اگر به دستتون چسبید کمی آرد بهش بزنید.
  7. بعد از چانه کردن روی یک سطحی آرد بپاچید و چانه ها رو با فاصله یک وجبی از هم بچینید و حدود ۴۵ دقیقه استراحت بدین (روی چانه ها رو با یک پارچه تمیز بموشانید)
  8. تا حجمش حدودا ۲ الی ۳ برابر بشه.

  9. بعد از استراحت طبق فیلم اول روی چانه های را تخم مرغ زده شده بمالید و ناخن زنی انجام دهید و سپس آنها را کف سینی که کمی از قبل چرب کردیم قرار میدیم

  10. میتونید بعد از ناخن زنی روی آن کمی کنجد هم بپاشید.
    بعد از سینی چینی، به بربری ها حدودا ۳۰ دقیقه استراحت میدین تا کمی ارتفاع بگیره حدودا دوبرابر بشه حجمش.

  11. سینی نان را داخل فر که از قبل روی دمای ۲۰۰ الی ۲۲۰ سانتی گراد قرار دادین و خوب داغ شده قرار میدین. و حدودا ۱۵ الی ۲۵ دقیقه پخت میکنید.
  12. اگر نان در این مدت رنگ نگرفت بدونید دمای فرتون برای این نان کمه و دفعه بعد درجه فر رو بالاتر انتخاب کنید. در نهایت اگر خوشرنگ تر خواستین شعله بالای فر رو روشن کنید تا نونتون خوشرنگ بشه

یاداشت دستور تهیه

نکته : از قبل فرتون رو داغ کرده باشین .
نکته : ۱۰ دقیقه قبل از اینکه سینی را داخل فر قرار بدین یک ظرف آب جوش هم داخل فر قرار بدین تا محیط فر مرطوب باشه.
من برای رومال نون ترکیب آرد شیر و تخم مرغ استفاده کردم
از کنجد یا سیاهدونه برای سطح نان استفاده کنین

 

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 100 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.