نان اهری

فصل: 
توسط

نان اهري  طرز تهیه نان اهري مواد لازم نان اهري رسپی نان اهري

آسان
تقریبا ارزان

نان اهری
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 6 نفر

نان اهري

  • 160 گرم ماست خامه ای بالای 5%
  • 160 گرم روغن مایع
  • 280 گرم پودر قند
  • 600 گرم آرد
  • 2 عدد تخم مرغ درشت
  • 2 قاشق سوپ خوری سرپر پودر زنجبیل یا 14 گرم
  • 1 قاشق چایخوری سرپر پودر هل
  • 10 گرم آمونیاک ( جای آمونیاک یک قاشق سوپ خوری پیکینگ پودر و 2 قاشق سرکه )
  • 1/8 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

  1. نان اهري تخم مرغ ها رابا پودر قند و وانیل انقدر میزنیم تا کشدار شود
  2. سرکه و پیکنیگ رو به ماست اضافه میکنیم و با قاشق قاطی میکنیمو به مواد اضافه میکنیم
  3. بعد روغن مایع را اضافه و با هم زن در حد مخلوط شدن میزنیم بعد زنجبیل و هل را اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم بعد آرد الک شده را اضافه میکنیم کمی الت چسبندگی دارد
  4. غلیظتر از مایع کیک هست رویش را سلفون میکشیم و یک ساعت داخل یخچال میگذاریم بعد از یک ساعت 
  5. روی سطح آرد پاشی شده کمتر از یک سانت باز میکنیم با قالب سایز 3 قالب میزیم نباید رویش آرد داشته باشد
  6. رویش را رومال میکنیم و با چنگال خط میاندازیم و داخل فر بیست دقیقه 200 درجه بستگی به حرارت فر دارد نان اهري

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 204 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد