خورش میگو و نارگیل برزیلی

فصل: 
توسط

با این خوراک تند میگو، نارگیل و لوبیا سبز که روی آن بادام زمینی بو داده ریخته می شود و به همراه برنج سرو می شود، در طبخ شاه میگو تنوعی ایجاد کنید.

تقریبا مشکل
تقریبا گران

خورش میگو و نارگیل برزیلی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 17دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

  • 300 گرم برنج
  • 1 قاشق غذا خوری روغن نباتی
  • 1 عدد پیاز ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر ریز خرد شده
  • 2 عدد فلفل قرمز ریز خرد شده، اگر دوست ندارید غذا خیلی تند شود تخم آن را بگیرید
  • 1/2 فنجان شیرنارگیل
  • 400 گرم گوجه فرنگی چهارگوش خرد شده
  • 200 گرم لوبیا سبز دم گرفته شده و نصف شده
  • 300 گرم شاه میگوی خام پوست کنده
  • 1 عدد آب لیموترش
  • 50 گرم گشنیز 1 دسته کوچک خرد شده
  • 50 گرم بادام زمینی بو داده بدون نمک، درشت خرد شده

طرز تهیه

  1. قابلمه آب را جوش بیاورید و برنج را طبق دستور روی بسته بپزید.

  2. در این حین روغن را در یک تابه داغ کنید و پیاز و سیر و فلفل ها را اضافه کنید و 10 دقیقه روی شعله ی ملایم تفت دهید تا نرم شوند. شیر نارگیل را اضافه کنید و بگذارید 4 دقیقه دیگر غل بخورد.

  3. گوجه فرنگی ها و لوبیا را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا گوجه ها شروع به له شدن کنند. میگو ها را اضافه کنید و 3 دقیقه بپزید تا صورتی شوند و کاملاً بپزند.

  4. آب لیموترش را اضافه کنید و هم بزنید. گشنیز و مغزها را روی خورش بپاشید و با برنج سرو کنید.

    ترجمه شده از سايت :bbcgoodfoodme.com
    Copyright (c) : bbcgoodfoodme.com

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 563 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 5گرم
  • کربوهیدرات: 70گرم
  • چربی اشباع(گرم): 19گرم
  • پروتئین: 25گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد